Antalya'da çalıştay eserleri sergilendi
Antalya'da çalıştay eserleri sergilendi
Bürokraside görevden almalar ve atamalar
Bürokraside görevden almalar ve atamalar
Antalyalı esnaftan öğrenciye bedava döner
Antalyalı esnaftan öğrenciye bedava döner
Egeli genç modacıların tasarımları
Egeli genç modacıların tasarımları
7 Ekim 2022 Cuma - 09:25

Uyuduğu panelvandaki gelinliği çaldı

SULTANGAZİ'de Furkan ve Esma Gökdemir çiftinin düğün için kiraladığı gelinlik ve kına gecesi giysileri, teslim etsin diye verdikleri yeğenlerinin panelvanından çalındı. Hırsızın önce panelvan bagajında uyuduğu, daha sonra da gelinlik ve kına gecesi giysilerini çalıp kaçtığı ortaya çıktı.

Uyuduğu panelvandaki gelinliği çaldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'nde 2 Ekim Pazar günü Furkan ve Esma Gökdemir çifti, kiraladıkları gelinlik ve kına gecesi giysilerini teslim etmeleri için yeğenlerine verdi.  Gökdemir'in yeğenleri Yusuf ve Mehmet Özdemir, evlerinin önüne park ettikleri panelvanın kapısını kilitlemeyi unuttu. Sokaktan geçen bir hırsız, aracın kapısının açık olduğunu fark etti. Bagaj kapısını açan şüpheli, içeri girip uyumaya başladı. Saatler sonra uyanan şüpheli, bir süre etrafı gözetledikten sonra bagajdaki eşyaları alıp kaçtı. Eşyaların çalındığını fark eden Gökdemir'in yeğenleri, polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 

"15-20 BİN TL ZARAR VERDİ"

Furkan Gökdemir'in yeğenlerinden Yusuf Özdemir, "Pazar günü dayımın düğünü vardı. Gece saatlerinde bir kişi sanki kendi arabasıymış gibi kapıyı açıp içeri giriyor. Arabada sabahlıyor. Poşeti görünce dikkatini çekiyor, daha sonra içini kurcalıyor. İçinde ne olduğunu tahmin edemiyor herhalde, inip etrafa bakıyor. Kendinden emin olduktan sonra poşeti alıp kaçıyor. Sabaha karşı 02.30 civarında girmiş arabaya, 04.40 sıralarında çıkıyor. Görüntüleri de var elimizde, polislere de verdik. Parmak izi de alındı, inşallah bulurlar. Malzemeleri satmak istese de satamaz zaten. Tek yapacağı bizi 15-20 bin lira zarara uğratmak" dedi.

"DÜĞMEYE BASTIM KAPANMAMIŞ"

Yeğenlerden Mehmet Özdemir ise, "Düğünden çıkıp akşam eve geldik. Saat 00.30'du, ben aracı çektim. Arabayı park ettikten sonra düğmesine bastım fakat, kapı kapanmamış. Allah'tan tam kameranın altına çekmiştim aracı. Kamera görüntülerini polise verdim. Polis ekipleri de araştırıyor. 15-20 bin lira zarara girdik. Gelinlik, taç ve kınalık kiralıktı, bulunmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

SULTANGAZI'DE FURKAN GOKDEMIR VE ESMA GOKDEMIR CIFTI DUGUNLERI ICIN GELINLIK VE KINA MALZEMELERI KIRALADI. DUGUNDEN SONRA FURKAN GOKDEMIR YEGENI MEHMET OZDEMIR'IN ARACINA BIRAKTI. GECE SAATLERINDE ARACA GIREN SUPHELI BIR KISI ARACIN ICINDE UYUDUKTAN SONRA MALZEMELERI ALIP KAYIPLARA KARISTI - GUVENLIK KAMERASI (ISTANBUL,DHA)

SULTANGAZI'DE FURKAN GOKDEMIR VE ESMA GOKDEMIR CIFTI DUGUNLERI ICIN GELINLIK VE KINA MALZEMELERI KIRALADI. DUGUNDEN SONRA FURKAN GOKDEMIR YEGENI MEHMET OZDEMIR'IN ARACINA BIRAKTI. GECE SAATLERINDE ARACA GIREN SUPHELI BIR KISI ARACIN ICINDE UYUDUKTAN SONRA MALZEMELERI ALIP KAYIPLARA KARISTI - HIRSIZLIK YAPILAN TICARI ARAC (ISTANBUL,DHA)

SULTANGAZI'DE FURKAN GOKDEMIR VE ESMA GOKDEMIR CIFTI DUGUNLERI ICIN GELINLIK VE KINA MALZEMELERI KIRALADI. DUGUNDEN SONRA FURKAN GOKDEMIR YEGENI MEHMET OZDEMIR'IN ARACINA BIRAKTI. GECE SAATLERINDE ARACA GIREN SUPHELI BIR KISI ARACIN ICINDE UYUDUKTAN SONRA MALZEMELERI ALIP KAYIPLARA KARISTI - MEHMET VE YUSUF OZDEMIR (ISTANBUL,DHA)

SULTANGAZI'DE FURKAN GOKDEMIR VE ESMA GOKDEMIR CIFTI DUGUNLERI ICIN GELINLIK VE KINA MALZEMELERI KIRALADI. DUGUNDEN SONRA FURKAN GOKDEMIR YEGENI MEHMET OZDEMIR'IN ARACINA BIRAKTI. GECE SAATLERINDE ARACA GIREN SUPHELI BIR KISI ARACIN ICINDE UYUDUKTAN SONRA MALZEMELERI ALIP KAYIPLARA KARISTI - GUVENLIK KAMERASI (ISTANBUL,DHA)

SULTANGAZI'DE FURKAN GOKDEMIR VE ESMA GOKDEMIR CIFTI DUGUNLERI ICIN GELINLIK VE KINA MALZEMELERI KIRALADI. DUGUNDEN SONRA FURKAN GOKDEMIR YEGENI MEHMET OZDEMIR'IN ARACINA BIRAKTI. GECE SAATLERINDE ARACA GIREN SUPHELI BIR KISI ARACIN ICINDE UYUDUKTAN SONRA MALZEMELERI ALIP KAYIPLARA KARISTI - CALINAN GELINLIK (ISTANBUL,DHA)

Ahmet YEŞİLMEN- Uğur ŞAHİN- Emin YEŞİL/İSTANBUL, (DHA)

 
Toplu ulaşımda devrim: Türkiye Kart geliyor
 
Taksici müşteri tartışması kamerada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Toplu ulaşımda devrim: Türkiye Kart geliyor
Toplu taşımada Türkiye’ye çağ atlatacak Türkiye Kart ile ilgili çalışmalara ...
4 katlı metruk bina alev alev yandı
FATİH'te 4 katlı metruk binada yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin ...
Otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı. ...
 
9 kilo 870 gram uyuşturucuya 1 tutuklama
VAN'ın İpekyolu ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda ...
Sosyal Medya Uygulamaları Yönetmek için Paneller
Hayatımızın önemli bir parçası haline gelen sosyal medya, pazarlama faaliyetlerinin ...
Kovan yüklü TIR, kamyona çarptı
AKSARAY'da, park halindeki kamyona, arı kovanı yüklü TIR çarptı. TIR'daki ...
 
Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı
TÜRK Hava Yolları (THY) İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında ...
Üniversiteli Aydan'a sokak ortasında eski sevgili şiddeti
ANKARA'da üniversite öğrencisi Aydan D. (24), uzaklaştırma kararı aldırdığı ...
Antalya'da makilik yangını
ANTALYA'nın Serik ilçesinde rüzgarın uçurduğu sera naylonunun elektrik ...
 
Dursun Gündoğdu
Erdoğan gitti vantilatör geldi
YAZARLAR
İsa Altun
İsa Altun
ÖNLEMEK TEDAVİ ETMEKTEN KOLAY
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Eğitim şart 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Nereye kadar?
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva