Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
23 Temmuz 2015 Perşembe - 14:06

Sarı kızla kim samimi olduysa tabutunu o taşır

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konuksever Mahallesi'ne AVM'nin görüşüldüğü Büyükşehir Belediye Meclisi'ne katılmama gerekçesini, "Sarı kızla kim samimi olduysa tabutunu o taşır" sözleriyle açıkladı.

Sarı kızla kim samimi olduysa tabutunu o taşır
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Başkan Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin, Lara Falez bandı üzerinde yer alan Engelsiz Kafe, Spor ve Yaşam Alanı'nda gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Uysal, “Herkes insanı merkez alarak birtakım işleri yapmaya çalışıyor. Ancak bunun yaparken bazılarının tercihi daha beton ve çimento ağırlıklı, bazı tercihlerse insan ağırlıklıdır. Mğdur kesimlerin toparlanması üzerine, kent kültürünün tahakkuk ettirilmesi üzerine kurguludur" diye konuştu. İlçede belediye hizmetlerinin bir standartta, bütün herkesin ulaşım ağında olması gerektiğini, bunun için çalıştıklarını aktaran Uysal, “Belediyecilik çalışmasından büyük binaları anlayan komşularımıza bunu anlatamayabiliriz, ancak bu bütün Türkiye'de gelecek 15 yılda kamu yönetimine hakim olacak akıldır" dedi.

'TABUTU O TAŞIR'

Bu çerçevede kendisinin kent merkezine yapılacak bir alışveriş merkezine ilişkin imar plan tadilatının görüşüldüğü Büyükşehir Belediye Meclisi'ne katılmadığının hatırlatılması üzerine Başkan Uysal, alanın 2008 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in belediye başkanlığının ilk döneminde ticari alan haline getirildiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Katılmadığım meclis, ek meclisin ek meclisiydi. Yalnız öyle bir noktaya gelmiş ki iş 'evet' derseniz AVM'ye evet demiş olacaksınız 'Hayır' derseniz mahkeme kararıyla karşı karşıyasınız. Ama her halükarda ticari alan ayakta kalıyor. Orası 25 bin ölçekli imar planında ticari alan. Şimdi AVM ret mi edilmiş oldu? Ben 15 aydır belediye başkanıyım. Kusura bakmayın, sarı kızla kim samimi olduysa tabutunu o taşır."

Başkan Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ilişkin bir soruya ise daha iyi, daha uyumlu olabileceklerini, ancak şu ana kadar bizzat Türel'in şahsına atfedebileceği, şahsi engellemenin söz konusu olmadığını söyledi.

HEDEF BÜYÜLEYEN KALEİÇİ

Kaleiçi gibi özel konularda daha iyi birlikteliğin hayata geçirilmesini temenni ettiğini kaydeden Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin Kaleiçi'ni şehrin namusu olarak gördüğünü belirterek, bu nedenle bölgede çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Kaleiçi'nde hali hazırda üstü tişörtlerle kapatılmış bir tarihi doku, gelişmeyecek şekilde masalarla kapatılmış yolların var olduğunu belirten Uysal, “Festival yok, atraksiyon yok, ne sunacağız. Bunun için bazı düzenlemeler yapmamız gerekiyordu. Esnafımızla defalarca toplandık. Orada kayıt dışı ruhsatsız esnaf sayısını minimuma düşürdük. Hiç ruhsat almayacak tipte olan yerler var. Onlar da kusura bakmayacak. O arkadaşlar başka iş kuracak" diye konuştu.

Kaleiçi'nde 500 civarında işletmenin yarısından fazlası ruhsatsızken yaptıkları çalışmayla bu sayıyı 100'ün altına çektiklerini belirten Uysal, “Ruhsat her şey değil ama kurallara uymayı beraberinde getiriyor. Belediye olarak orayı kontrol edebiliyorsun. Orası yönetilir hale geliyor. Amacımız kimsenin canını acıtmak değil. Kente gelen turistler Kaleiçi'nin atmosferinden büyülensinler istiyoruz" diye konuştu.

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -

 

 
Beach Park soyulmuş
 
Anadolu Birliği'nden 'barış' mesajı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kartal Tepe 25 Temmuz 2015 Cumartesi 10:42

Yani ne denilebilir?... Tam 'Yiyelim,içelim,gezelim alkışlayalım' belediye başkanına yakışır bir demeç..Buna sorumluluktan kaçmak denir.. bu demecinizi toplantı yapılmadan vermeliydiniz..Toplantı yapılmadan 1 hafta önce halkı bilinçlendirseniz olmazmıydı?..Sizden önceki belediye başkanı bu AVM'ye şiddetle karşı çıkarken,senin etrafındaki Devrim Kök,Mustafa Akaydın hararetle AVM ye destek vermedilermi?..Şimdide sorumluluktan kaçıyorsunuz başkan..Muratpaşayı 1 yılda 40 milyon tl borçlandırdınız.. Yönetemediniz kabul edin..Sizden önceki başkandan bütçeyi kaç milyon tl artıda aldınız ?.. Ama Muratpaşaya doğru dürüst hizmetler getiremeden parayı bitirdiniz.. Ve 40 milyon tl Muratpaşa belediyesini borçlandırdınız..Muratpaşa belediyesinin ismini halk içinde 'Yiyelim,içelim,gezelim,alkışlayalım'belediyesi olarak değiştirdiniz. Size ve şürekanıza bravoo!.. CHP oylarını %67 lerden %45 lere düşürme başarısını gösterdiniz ve şimdide sorumluluktan kaçıyorsunuz.. Ayıptır başkan ayıp!..

Yorumu oyla      6      3  
erman 23 Temmuz 2015 Perşembe 18:06

""EKİNLER BAŞ VERMEDEN KÖR BUZAĞI TOPALLAMAZMIŞ"" dese daha anlaşılır ve mantıklı bişey söylemiş olurdu. Ben ne dediğini anlamadım.. CHPnin tüzüğünde olan avm'ler şehir dışına yapılmalıdır ilkesine göre, çıkıp H_A_Y_I_R diyememiş mi??

Yorumu oyla      9      3  
Vatandaş 23 Temmuz 2015 Perşembe 14:28

Yemezler.. Böyle yapmakla zaten "evet" demiş oldunuz. Sizi de anlamış tanımış olduk. Gerçi aksine bir tavır da gösteremezdiniz.. Çünkü seçtirmek için deli gibi çalıştığınız kankanıza ayıp ederdiniz.. Bakın songül hanım'a aslan gibi çıktı hayır dedi. Siz daha birinci yılınızda çuvalladınız. Sizden önceki belediye başkanına "parklar prensi" diyorlardı,size de "borçlar prensi" diyorlar. Bir de aldığınız borçları iftar, aşure, gezi gibi eğlence işlerine harcadığınız için "yiyelim içelim, güzelleşelim belediyesi" de diyorlar.

Yorumu oyla      8      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstanbul milletvekili İhsan Özkes CHP'den istifa etti
CHP'nin emekli müftü milletvekili İhsan Özkes, partisinden istifa etti.
Çetin Osman Budak soruyor
CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Hükümetin atama işlemleri ...
CHP'ye ince ince dokundurdu
CHP’li Muharrem İnce, erken seçim ihtimalini Nil Soysal’a değerlendirdi. ...
 
CHP'li Haluk Koç, koalisyonu anlattı
Koç, müzakere sürecinde alt komisyonlar kurulacağını vurguladı. “İlk 100 ...
Suriyeli çocukların hayalleri gerçek oldu
AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları tarafından Suriye'deki savaştan kaçarak ...
MHP Antalya'da bayramlaştı
MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, partisinin bayramlaşma töreninde, MHP'nin ...
 
CHP'nin Antalya 5'lisi birarada
ANTALYA'da CHP eski lideri Deniz Baykal'la birlikte 5 milletvekili 7 Haziran ...
Baykal: Bir ön önce hükümet kurmak lazım
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bayram namazını Antalya'da Tekeli ...
CHP'li başkana Erdoğan'dan dava
CHP Zeyinburnu İlçe Başkanı Barbaros Doğruel hakkında, ilçe binasına astırdığı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva