Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
20 Ekim 2014 Pazartesi - 11:55

Muhalefetten erken seçime hodri meydan!

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin: "Samimiyetleri varsa getirsinler seçim yasasını, alsınlar desteğimizi, gidelim seçime."

Muhalefetten erken seçime hodri meydan!
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yüksek Seçim Kurulu’nun Haziran 2015 Genel Seçimi’yle ilgili çalışmayı geçmiş uygulamalardan daha hızlı şekilde önceki gün başlatması, kulislerde “Nisanda seçim” senaryosunu canlandırdı.
Ancak Ak Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, parti içi çalışmalarda seçimin öne alınmasını hiç görüşmediklerini ve ocak sonuna kadar gündemlerinin il kongreleri olduğunu söyledi. Muhalefet partileri ise öne alınmış seçim olasılığı için iktidara “Hodri meydan” dedi:

BEKLEMESİNLER
Gürsel Tekin (CHP Genel Sekreteri): Yapacakları yok, mümkün değil yapamazlar. Gündem değiştirme çabası içindeler. Ancak bizden de iktidara hodri meydan... Nisan ayını beklemesinler, 45 gün içinde yapalım; şubat ayında yapalım seçimi. Ki seçimler ne zaman yapılırsa yapılsın, bugün itibariyle seçimlere hazırız biz. Türkiye’nin mevcut sıkıntılarını, mevcut iktidarla aşması mümkün değil. Türkiye’nin bir seçim yenilenmesine, bir iktidar yenilenmesine ihtiyacı var. Bu yenilenmenin çaresi seçim, yenilenmeyi sağlayacak olan da CHP’dir. Samimiyetleri varsa getirsinler seçim yasasını, alsınlar desteğimizi, gidelim seçime.

SON 7 HAZİRAN
Devlet Bahçeli (MHP Genel Başkanı): 7 Haziran 2015’te yapılacak; erken olabilir, sonra olabilir. Ancak 7 Haziran’dan sonra olması mümkün değil. Sadece savaş ve benzeri hallerde seçimler ertelenebilir. İktidar evvel yapmayı düşünebilir. 2015 yılında bir iktidar değişikliğinin Türkiye’nin kurtuluşu olacağına inanıyoruz. Bu iktidar giderse ne olur? İktidar giderse hiçbir şey olmaz, daha iyi olur.

HİÇ KONUŞMADIK
Haluk İpek (AK Parti Genel Sekreteri): YSK kendi kararlarını kendi alıp, sandık uygulamalarını kendisi belirleyen Anayasal bir kurum. Cumhurbaşkanlığı seçimi, yerel seçim dahil tüm ön hazırlıkları kendisi önceden yapar. Seçmen sayıları her seçimde değişmekte. Dolayısıyla YSK bir sandıkta kaç seçmenin yer alacağıyla ilgili geçmişten beri önceden değişik hazırlıklar yapıyor. Ama siyaset ayağına, bizimle ilgili kısıma geldiğinizde, biz kendi aramızda seçimin daha önce yapılacağına ilişkin hiçbir görüşme yapmadık. Şu anda bizim belde, ilçe ve il kongrelerimiz var. Bu kongreler zannediyorum ocak sonuna doğru bitiyor. Sonra da seçim takvimini 95 gün gibi düşünürseniz, gözüken o ki seçim gününde yapılacak.
Hürriyet - 

 
Antalya'da '10 numara yağ' operasyonu
 
Antalya’da ‘Aleviler ne yapmalı?’ paneli
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 21 Ekim 2014 Salı 12:16

Sanki iktidara gelecek gibi veya birinci parti olacak gibi,bol keseden atmış.12 yıllık bir iktidar karşısında bile, hala alternatif olamamış ve geniş halk kitlelerini ikna edememiş bir parti.GENEL BAŞKANINDAN SADE ÜYESİNE kadar, her kesim oturup, biz nerde hata yapıyoruz diye kendi kendini sorgulamalı.İsimlere takılmamak lazım, genel başkanın,vekillerin,il başkanının,ilçe başkanının kim olduğu veya kimin olması gerektiği öncelik olmamalı.Önemli olanın, doğru dürüst bir sistemin oluşdurularak, bu sistem çerçevesinde çalışmaların yürütülmesi.Dolaysıyla, ülke şartlarına uyğun bir sistemin, adaletli olarak çalışmasının sağlanması halinde, zaten düzenli dönen bu çark dan, kırmadan, dökmeden, iç çekişmeler olmadan, genel başkanda, vekilde, yöneticilerde çıkacaktır.O zamanda halkın sorunlarına dönülerek, projeler daha iyi anlatılacaktır.Burda en önemlisi de halka güven verilecektir.Halk güvenmediği sürece veya iktidara geldiklerinde, bunları yapamazlar nasıl olsa, duygusunda olduğu sürece başarılı olmak mümkün değildir.Partinin yapması gereken en önemlisi de, bu algının ortadan kalkmasını sağlamak olmalıdır.Başa dönersek, düzenli uygulanabilir bir sistem de iktidar olma şansınız olur.Yoksa geriye sadece, rakibinizin başarısız olması halinde iktidara gelebilirsiniz.Sonuş da bir sistem etrafında buluşulmadığı sürece, isimler üzerinde tartışmanın, kurtarıcı aramanın hiç bir getirisinin olmadığı, bu güne kadar girilen seçimlerden anlaşılmış olması gerekir.Sonuş da kimse kimseyi nutuklarla kandırmasın, değişen hiç bir şey olmaz, sadece 100, 150 vekil seçilir durur. Belkide istedikleri budur kimbilir.

Yorumu oyla      9      3  
hodri meydan 20 Ekim 2014 Pazartesi 13:00

seçime giderseniz görürsünüz gününüzü.bu kadar rezalet bir chp yönetimibne kimse oy vermez. alacağınız oy oranı %21'i geçmeyecek!!!!!! Antalya'da milletvekili 5 çıksın alnınızdan öpeceğim.hodri meydan !!!!!

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte çipli kimlik, ödenecek ücret ve özellikleri
Aralık ayından itibaren dağıtılmaya başlanacak ‘Akıllı Kimlik Kartı’yla ...
Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu
Cem Yılmaz'ın son filmi "Pek Yakında" hakkında sigara, içki ve kola reklamı ...
Öcalan'a yeni cezaevi formülü
Kulislerde yeni adresin Bursa ya da Sincan Cezaevi olabileceği dile getiriliyor.
 
AKP’li başkan 30 milyonu topladı kaçtı
Kırıkkale, titanvari dolandırıcılık ile çalkalanıyor.
Yargıda cemaati tasfiye planı
MİT ve Bakanlık "Cemaat'in tasfiyesi" için hangi planı hazırladı?
Dikkat! Saatler bu tarihte geri alınıyor!
Yaz uygulamasının sona ereceği tarih yaklaşıyor. Elektrik tasarrufu sağlama ...
 
Tahliye edildikten 12 gün sonra öldü
Akit Gazetesi eski yazarı Hüseyin Üzmez, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
İnternette cin varmış
Milli Gazete yazarı ve ilahiyatçı Nurettin Yıldız, kadınların internette ...
Helikopter düştü 4 askerimiz şehit
Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamasında Kartepe ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva