Millilere baklava dopingi
Millilere baklava dopingi
Mezuniyet sergisi
Mezuniyet sergisi
Akdeniz Üniversitesi'nde 'Ajans haberciliği' konuşuldu
Akdeniz Üniversitesi'nde 'Ajans haberciliği' konuşuldu
Kaybolan Mecid'in cansız bedeni bulundu
Kaybolan Mecid'in cansız bedeni bulundu
7 Eylül 2023 Perşembe - 09:48

Kılıçdaroğlu'ndan Antalya'da partileri dehşete düşüren açıklama

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında ‘Diktatör’ diyenleri haklı çıkaracak bir karara daha imza attı. Kılıçdaroğlu, aylardır mahallelerde mücadele eden seçmenleri, delegeleri yok sayarak, Antalya’daki il başkanın yeniden Nuri Cengiz olmasını istedi.

Kılıçdaroğlu ndan Antalya da partileri dehşete düşüren açıklama
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP’yi Antalya’da kaosa sokacak bir gelişme yaşandı. Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz seçimlerde CHP’den Antalya milletvekili aday adayı olan gazeteci Ebru Küçükaydın ile makamında görüştü.

19 ilçe başkanının seçilmesiyle devam eden kongre takvimini değerlendiren Kılıçdaroğlu, Antalya’ya nasıl bir il başkanının seçilmesi gerektiği konusunda inanılmaz ifadeler kullandı.

Konuşmasında CHP’nin demokrasiyi savunduğunu ileri süren Kılıçdaroğlu, bir taraftan da seçmeni ve sandıktan çıkacak kararı yok sayan ifadeler kullandı.

Bakın Kılıçdaroğlu ne dedi:

“Demokrasiyi savunan, birleştirici güce sahip Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır kongre süreçleri yaşıyoruz. Antalya’da da İl Başkanımız Nuri Cengiz’ın herkesi kucaklayan tavrıyla 19 ilçe kongremiz parti tabanının sandıktaki tercihiyle ortaya çıktı. Şimdiden partililerimizin desteğini alan ilçe başkanlarımızı kutluyorum.”

Aylardır sıcağın altında koşturan seçmeni, delege adaylarını, ilçe başkan adaylarının emeğini yok sayan Kılıçdaroğlu, Antalyalı partilileri dehşete düşürecek şu açıklamaları yaptı:

Parti içinde kimse kimseyi ötekileştirmemeli ve herkes görevini, sorumluluk alanı dahilinde layıkıyla yerine getirmelidir. Belediye başkanlarımız seçmenlerinin sorumluluğunu taşımak zorundadır. Belediye başkanının asli görevi herkesi kucaklayarak seçildiği bölgeye ve seçmenine karşı görevini yerine getirmektir. İl başkanımızın görevi ise, partimizin politikalarını genel siyasetten yerele indirgeyerek Antalya’da doğru cümlelerle anlatmaktır. Parti politikalarımızın önderliğini yapmaktır. Belediye başkanları il başkanının dolayısıyla örgütün işine karışmayacak, il başkanı da belediye başkanlarının işine karışmayacak ama birbirlerine görev sorumlulukları dahilinde destek verecekler. Parti ahlakımız, halkımıza karşı sorumluluğumuz bunu gerektirir. Bu nedenle tekrar altını çiziyorum il yöneticileri, belediye başkanları görevini bu sorumlulukları taşıyarak layıkıyla yapmalı. Bizlerin sorumlulukları çok fazla… Rantla, yalanla mücadele ediyoruz! Bu bağlamda Antalya ve Antalyalılar bizim için çok önemli…”

ANTALYA’NIN İL BAŞKANI KİM OLACAK?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçim çalışmalarına kilitlendiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Nuri Cengiz’den Büyükşehir ve 19 ilçe belediyesinin sözünü aldığının altını çizdi. Kılıçdaroğlu, “Antalya’da seçim deneyimini kazanmış, belediye başkan adaylarımızla birlikte başarıya imza atacak seçilmiş il başkanıyla hedeflerimize ulaşabiliriz. Herkesi kucaklayan, tecrübe ve sükûnete sahip, genel merkezin politikalarını en doğru dille anlatacak, uzlaşmacı dili tercih etmiş ve kişisel siyasi hedeflerini bir kenara atıp CHP’nin hedefleri doğrultusunda yoluna devam edecek isim, partimizin il başkanlığını başarıyla götürecektir. Antalya’ya o il başkanı da çok yakışacak” dedi.

 
Kuzey Tunçelli rekorlarla dünya şampiyonu oldu
 
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GEREKSİZ 7 Eylül 2023 Perşembe 14:04

ANTALYA YI KAYBETMEK ICIN ELINIZDEN GELENI YAPIYORSUNUZ?_ SECIMLERI NASIL KAYBETMEK ICIN CABALADIYSANIZ SIMDI DEI BUYUKSEHIRI KESIN KAYBETMEK ICIN UGRASIYORSUNUZ? KONYAALTI MURATPAŞA GARANTI, BASKANLARI DA IS YAPIYOR ANCAK BUYUKSEHIR ICIN AYNI SEYI SOYLEYEMEYIZ. NEREDEYSE HERKES ILE KAVGALI SAYIN BOCEK ODA BASKANLARI ILE ARASI BOZUK, BUYUK EGOLARI VAR KENDI ILCE BELEDIYE BASKANLARI ILE ARASI BOZUK. HALK TARAFINDAN OLURU OLMAYAN BIRISI HALINE GELDI? T PLAKALAR ILE OTOBUSLER ILE YANLIS ADIMLAR SUREKLI UKOME DE ZAM HABERLERI YANLIS YOL CALISMALARI

Yorumu oyla      0      0  
taş 7 Eylül 2023 Perşembe 11:09

Ne demek ya 'Diktatör'.Genel başkanı siyasi olarak eleştirebilirsiniz,ancak siyaset yapma hakkını elinden alamazsınız.Herkes siyaset yapacak,partinin Genel Başkanına gelince aman siyaset yapma,yerelde başta Belediye Başkanları olmak üzere önüne gelsin siyaset yapsın.Genel Başkan ne yapmış delegelere talimat mı vermiş.Sadece görüşünü açıklamış,delege buna uyar uymaz ayrı bir şey.CHP'de erken kalkan Genel Başkana vuruyor.Oysa görüldü ki Genel Başkan yardımcılarından tutunda,yerelde bile birden çok kumpascı türemiş.Sabah akşam birbirlerini yiyorlar.Kurultay'da aday olacaklar çalışsın,peki Genel Başkan ne yapsın otursun öylece seyir mi etsin.Kurultay süreci başlamış,KILIÇDAROĞLU'nunda herkes gibi siyaset yapma hakkını kullanmasından doğal ne olabilir.Kimse karnından konuşmasın,tüzük açık,ilçelerde,illerde adaylar yarışıyor.Sonunda Genel Başkanın politikalarını beğenmeyenler kendi projelerini açıklar.Kurultayda deleğeler dinlerler ve terazide tartarlar,herkesin gözünün önüne durumlarını koyarlar.Kim kazanırsa her CHP'li seçilenin yanında tam destek verir.Yoksa böyle yok diktatörlük,yok şöyle böyle bunların tabanda kıymeti harbiyesi yok.Öyle ayak oyunlarını herkesin bırakması lazım.Göbeğinden atan çıkar aday olur.Antalya'da da isteyen herkes İl Başkanı adayı olabilir.Her CHP'li de düşüncesini açıklar ve bir adayı da destekleyebilir.Başka bir parti de Genel Başkan'ların bunun 10' da biri kadar tartışıldığını gördünüz mü.Son seçimlerde % 48 almış bir Genel Başkan'a Diktatör diyeceksiniz.Birazcık vijdanlı olun,yarın Kurultay'da yine Genel başkan olursa yüzünüz kızarmayacak mı.Mesele Nuri Cengiz değil,onun siyaset yapma biçimini beğenmeyebilirsiniz.Zaten delege begenmiyorsa değiştirir veya kim fazla oy alırsa o seçilir.

Yorumu oyla      0      0  
CHPLİ 7 Eylül 2023 Perşembe 10:05

HADİ ORDAN ONA DELEGE KARAR VERİR

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eski aşçı Antalya'daki evinde ölü bulundu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesi Side Mahallesi'nde yaşayan ve bir süre öncesine ...
'Antalya'da sektör ve okul iş birliği son derece önemlidir'
MANAVGAT Şule - Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mesleki ...
Antalya Nostaljik Yeşilçam Sokağı etkinlikleri uzatıldı
Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark’ta düzenlediği ...
 
Antalya'da akılalmaz olay! Kiracısı, evi başkasına kiraladı
ANTALYA'da yaşayan Emine Sapmaz (43), dairesinin satış işlemi için tapu ...
Antalya'da konutlarda yangın güvenliği için denetim uyarısı
MMO Antalya Şube Başkanı İbrahim Atmaca, son günlerde konut tipi binalarda ...
Konyaaltı, zeybek oynayacak 1923 kişi arıyor
KONYAALTI Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Ulu Önder Mustafa ...
 
CHP Serik'te Çimen dönemi
CHP Serik İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresinde Şeref Çimen başkan seçildi.
Antalya'da patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu
ANTALYA'da patenli 4 gencin, halk otobüsünün arkasına tutunarak yaklaşık ...
Antalya'da gönüllü gençlerden sahil temizliği
MANAVGAT Gençlik Merkezi ve Ekolojik Araştırma Derneği (EKAD) gönüllü ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva