Muratpaşa'daki Kızılay Kan Merkezi'nde yangın
Muratpaşa'daki Kızılay Kan Merkezi'nde yangın
Özel kalemdi, belediye başkanı oldu
Özel kalemdi, belediye başkanı oldu
41 ilde 'Narkoçelik-12' operasyonu: 268 gözaltı
41 ilde 'Narkoçelik-12' operasyonu: 268 gözaltı
İzmir’de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
İzmir’de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
31 Mart 2012 Cumartesi - 19:33

Kılıçdaroğlu, Antalyalı küs başkanları yanına çağırdı ve...

Kılıçdaroğlu, birbiriyle küs 4 CHP'li başkanı yanına çağırdı, "Anlaşamıyorlar diye şeyler duyuyorum. Öyle bir lüksleri yok kimsenin. Herkes anlaşacak" dedi

Kılıçdaroğlu, Antalyalı küs başkanları yanına çağırdı ve...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'da gerçekleştirdiği açılışların sonuncusu CHP'li Konyaaltı Belediyesi tarafından 120 dönem orman arazisi içinde kurulan Konyaaltı Nashira Park oldu. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisi ve 'Başbakan Kemal' sloganları arasında tören alanına gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gördüğü yoğun ilgiye kürsüden "Bu alkışları seçim zamanında bekliyorum yalnız" diye karşılık verdi.

Parkın işletmecisi Hüseyin Aydoğan'ın konuşmasına, "İşadamı olduğumuz için çok rahat konuşamayacağız" diyerek başladığını anımsatarak konuşmasına devam eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Eğer bir ülkede bir insanın konuşmasına kısıtlama getiriyorsanız veya o konuşmayı yapmasına engel olabilecek atmosferi oluşturuyorsanız, o ülkede demokrasi yoktur, kimse kusura bakmasın" dedi.

CHP iktidarında kendilerini sevmeyenlerin de özgürce konuşacağı ortamı yataracaklarını kaydeden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Fakat Türkiye'deki gömlek demokrasisi. Demokrasi gömlekle olmaz, kafayla, zihniyetle, felsefeyle, inanmışlıkla olur. İnsana saygı duyacaksınız ki demokrasi olsun. Eleştiriye saygı duyacaksınız ki demokrasi olsun" diye konuştu.

Konuşanın susturulduğu, demokrasinin adının "Recep Tayyip Erdoğan demokrasisi" olacağını savunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde özgür ve bağımsız bir demokrasi istiyoruz" dedi.

'YOLSUZLUK SPORU YAPIYORLAR'

Açılışını yaptığı parkta spor alanları bulunduğuna dikkati çeken CHP Lideri Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"AKP'nin de bir spor alanı var. Onlar da hiç spor yapmıyor desek yanlış olur. Hakkını yemiyelim kimsenin. Onlarını spor alanı yolsuzluk üzerine inşa edilmiş. Yolsuzluk konusunda olağanüstü becerikliler. Onların başka bir spor alanı yok. Yarışma alanları da orada, kim daha fazla götürdü diyor. Hatırlarsanız bunların bir ara bir sloganı vardı, 'Büyük düşünün.' Ben onu tercüme ettirmiştim. Yani 'Büyük götürün' diyor. Küçük işlerle ne uğraşıyorsunuz, büyük götüreceksiniz ki köşeyi dönebileceksiniz. Yolsuzluk mücadele yolu demokrasiden ve özgürlükten geçer. Yolu medya özgürlüğünden geçer. 110'dan fazla gazetecinin hapiste olduğu bir ülkede demokrasiden söz edemezsiniz. Akademisyenlerin hapiste olduğu bir ülkede demokrasiden söz edemezsiniz. Başbakanın önünde ayağa kalkmadı diye insanları Silivri'ye gönderiyorsanız demokrasiden söz edemezsiniz. Bir kitap yazdım daha basılmadı, imha kararı alıyorsanız demokrasiden söz edemezsiniz."

KAVGANIN SORUMLUSU BAŞBAKAN

Toplumun üzerinde baskı kurulduğu, insanların özgürce konuşmasının engellendiği bir yönetimi Türkiye'nin kabul etmediğini, etmemesi gerektiğini belirten CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, siyasetin kavga üslubu üzerine kurulu olmasının tek nedeninin Başbakan Erdoğan olduğunu savundu. Kılıçdaroğlu, "Çünkü Başbakan öyle istiyor. Bıraksalar kendi kendine kavga edecek. Böyle bir insandan demokrasi beklenir mi?" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın son yurtdışı temaslarını da eleştiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Sen Obama'dan tırsıyorsun, burada fiyakalanıyorsun. Kime Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarına. Çünkü elinde güç var, cop var, silah var. Öğretmen yürüyor vuruyorsun. Öğrenci yürüyor vuruyorsun, esnaf yürüyor vuruyorsun. Bizim güzel bir sözümüz var, zalimler için söylenir. 'Zulmün artsın' denir. Buradan sesleniyorum. Recep Tayyip Erdoğan zulmün artsın. Zulmün artsın ki biran önce git sen" şeklinde konuştu.

BAŞKANLARI YANINA ALDI

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonunda Antalya'nın birbirleriyle anlaşamayan CHP İl Başkanı Özer Ülken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i yanına yaklaştırarak "Anlaşamıyorlar diye şeyler duyuyorum. Öyle bir lüksleri yok kimsenin. Herkes anlaşacak" dedi ve üç belediye başkanının ellerini havaya kaldırdı.

 

 
Kılıçdaroğlu Akaydın'a, 'sen ne yaptın başkan?' dedi
 
Doğalgaza yüzde 18.7 zam
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahde Vefa 16 Mayıs 2012 Çarşamba 22:45

Ne var arkadaşlar Özer Ülken Deniz Baykalın adayısıysa.Ne mutlu Özer Ülkene ,Deniz Baykal gibi bir onurlu, şerefli bir Genel Başkanın desteğini alabilmiş.Sayın Kılıçdaroğlu da Özer Ülkeni destekliyor.Ne mutlu Özer Ülkene!Peki Deniz Baykal kim!Ne var yani Özer Beyi destekliyorsa!O CHP nin 12 eylülden sonraki kurucu genel başkanı değilmi?O yiğit adam eğer boyun eğseydi bu ülkede çoktan Başbakan olurdu..Bizler CHP nin çatısında şu an siyaset yapıyorsak ona borçluyuz.O nedenle nankör haddini,kendini bilmez ,hadsiz,vefasız olmamak gerek.Vefasızlık diz boyu olmamalıdır.Ahde vefa diye bir şey vardır Ey Sevgili Gerçek CHP liler!Deniz Baykal dan ,"Önce ve Öncü Örgüt "Bilincini önde tutan Özer Ülken den intikam almak için uğraşanlar bu partiye hiçbir şey veremez.Gerçek CHP liler de bu tip kinci kendini bilmezlere sahip çıkmayacaktır.Aman sakın kimse İl Başkanlığına aday olan arkadaşlara bu lafı ettiğimi sanmasın.Onların da herbiri şerefli onurlu CHP lilerdir ve hepsini medeni cesaretleri için ve böyle bir bayrak yarışına soyundukları için yürekten kutluyor,başarılar diliyorum.Ama her kim kin için,intikam için,şahsı için siyaset yapıyorsa bunun da ayırt edilmesi gerektiğini net bir şekilde söylüyorum.Antalya Yiğitlerine ve Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkacaktır.Ben buna inanıyorum.

Yorumu oyla      4      3  
2 Nisan 2012 Pazartesi 14:43

biz yönetilmeye alışk bir toplum oldugumuz için dogru ak partili belediyeler süper cok yakında iran a dönücez

Yorumu oyla      3      3  
RIZA AKCALI 2 Nisan 2012 Pazartesi 00:30

DÜDEN PARK PROJESİ ANTALYA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR YATIRIM SAYIN AKAYDINA TEŞEKKÜRLER FAKAT BU PARKI TAMAMLAYIP DAHA GÜZEL VE KULLANIMLI BİR ALAN OLMASI GEREKİRDİ HERALDE UNUTULDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM... HANİ NEREDE BURANIN GÜZELLİGİNİ TAMAMLAYACAK DÜDEN KÖPRÜSÜ....NE ZAMAN YAPILACAK ACABA...

Yorumu oyla      3      4  
31 Mart 2012 Cumartesi 23:11

başta akaydın,evcilmen ve böcek yüzünden antalyada chp sıfıra düştü.bu isimler bir daha aday olursa yemin ederim oy vermeyeceğim.

Yorumu oyla      4      5  
abidin 31 Mart 2012 Cumartesi 21:24

2014 secimlerinden sonra bu sahnede sayın kılıçtaroğlu tek başlına kalacak göreceksiniz az kaldı

Yorumu oyla      4      5  
buyuk lider Sn. kılıçtaroğlu ??????? 31 Mart 2012 Cumartesi 20:25

belediye başkanlarıda sayın kılıçtaroğlunu dinlerle ya varmı inanan şu batıcevre yolu işinde akaydınla böcek 3 yıldır kavga ediyor olan millete oluyor sayın kılıçtaroğlu cıksada hükümetin bir tane doğru işini dese yeminle oyumu chp ye vereceğim bu kadarda olmaz sabahtan akşama kadar iftira yalan dolan ya kardeşim bu ülkeyi chp nin yonettiği yılları bu millet unutmadı baskı şiddet yokluk ne varsa bunların döneminde degilmiydi ne oldu kafalarmı degişti yüzlermi düşüncelermı ha sayın kılıçtaroğluna sayın baykalın yüz naklini yapacaklar ya yapıslın türkiyede herşey düzelir bu ülkede demokrasiden en son bahsedecek kişiler chp lilerdir hiç uzakta aramalarına gerek yok antalya buyukşehir ellerinden geldijkleri gunden bugun ebir tane sağ görüşlu adamn yeridne kaldımı yada bir tane sağ görüşlu atadılarmı asal peki neden hani kadrolaşmayı hukumet yapıyordu hukumeti yolsuzlukla suşluyor beyefendi tam yanında sayın evcilmen oturuyor hiçmi yuzyuze gelmediler insan az utanır kendileri yapınca helalmı millet bunlara inanmıyor inanmadığını her sxecimde gösteriyor ama anlayan yokkı kendi çöplüğünü temizleyemeyenlerin başkalarına konuşmaya hiç hakkı yoktur olamazda bu ülkede chp nin baskısından faşist eyhlemlerinden adam kayırmalarından şiddet ve zulmunden nasibini almayan bir tek kişi varmı neye gülüyorum biliyormusunzu şu yeni eğitim düzenine cho karşı cıktı ya ya köylerde ilkokullar sayenizde kapandı köylerde akıl adam imamlar lakdı öğretmenler köylere ışık sacıyordu yeniden bu sağlandı siz karşı çıkıyorsunuz ya allah aşkına hani sizin idolojınızın temek çıkış noktası köylerdi o köylerde öğretmen lisesi mezunlarından olan öğretmenlerle yıllarca kendi idoolojınızı millete yutturmadınızmı o nesil gitti iş bitti degilmi yesinler sizi

Yorumu oyla      3      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu Antalya'da
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çeşitli ziyaret ve açılışlar nedeniyle ...
Meclis'e karıştıran Tweet
Meclis Genel Kurulu'nda, AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın twitterda ...
Medya fırsatı kaçırmadı
Baykal'ın Antalya'da organlarını bağışlaması ve bunun içinde 'Yüzünün'de ...
 
Bakanı kızdıran iddia
AKP milletvekili aday adayı Melik Yayan: 'Meclis'te AKP'liler Bingöl'deki ihaleleri paylaştılar.'
'Bana çakılmaz arkadaş, ayağını denk al'
Bursa’da bir yerel gazetenin 22 Nisan'da yapılacak Ak Parti il kongresiyle ...
Baykal; Cumhurbaşkanlığı seçimi bu yıl da yapılabilir
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cumhurbaşkanlığı ...
 
Başbakandan terörle ilgili önemli açıklamalar
Başbakan Erdoğan, terörle mücadelede yeni strateji haberleriyle ilgili ...
Deniz Baykal; Minareyi çalan kılıfını hazırlamış
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, hükümet tarafından ...
İllerin çıkaracağı vekil sayıları değişti
Adrese dayalı nüfus sistemi ile yapılan son belirleme sonucu, 3 ilin milletvekili ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva