AGC ödülleri törenle verildi
AGC ödülleri törenle verildi
TUİK: Yıllık enflasyon yüzde 75,45
TUİK: Yıllık enflasyon yüzde 75,45
Sanatçılar, Kurban Bayramı’nda para basacak!
Sanatçılar, Kurban Bayramı’nda para basacak!
Filenin Sultanları, ABD’yi 3-2 mağlup etti
Filenin Sultanları, ABD’yi 3-2 mağlup etti
24 Şubat 2021 Çarşamba - 10:32

Hatice, yaşama tutunmak için ameliyat olmayı bekliyor

MANİSA'da yaşayan üniversite öğrencisi Hatice Demir (22), baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede beyninde tümör olduğunu öğrendi. Doktorların, 2 ay içerisinde görme yetisini, 1 yıl içinde de yaşamını kaybetme riski ile karşı karşıya olduğunu söylediği Demir, hastanede ameliyat olmak istiyor.

Hatice, yaşama tutunmak için ameliyat olmayı bekliyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde babası Himmet Demir ve annesi İlkay Demir ile yaşayan Celal Bayar Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Hatice Demir, 3 yıl önce baş ağrısı şikayetiyle özel bir hastaneye gitti. Hastanede, Multipl Skleroz (MS) hastalığı teşhisi koyulan Demir, emin olmak için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından Demir'e tuberoskleroz tanısı konuldu. Koronavirüs nedeniyle tedavisi yarım kalan Demir, İstanbul Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Orada da aynı tanı konulan Demir'in, ağrıları gün geçtikçe arttı.

SAĞ GÖZÜ YÜZDE 80 GÖRME KAYBINA UĞRADI

15 Aralık'ta İzmir'deki özel bir hastaneye giden Demir'in beyninde tümör tespit edildi. Doktorlar Demir'e acilen ameliyat olması gerektiğini söyledi. Annesi Manisa Büyükşehir Belediyesi, babası ise Yunusemre Belediyesi'nde taşeron bir firmada temizlik işçisi olarak çalışan Demir’in, bugüne kadar hastane hastane dolaşmasına rağmen ameliyat olamadığı için sağ gözü yüzde 80 görme kaybına uğradı. Demir'e doktorlar, 2 ay içerisinde görme yetisini, 1 yıl içinde de hayatını kaybetme riski bulunduğunu söyledi. Genç kız, özel hastanede ameliyat olmak istiyor.

‘AĞZIM VE BURNUMDAN SÜREKLİ KAN GELİYOR’

Hastalığı nedeniyle zor günler geçirdiğini söyleyen Hatice Demir, "Son olarak gittiğim İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir hafta yattım. Riskli olduğu için doktorlar ameliyatım için garanti veremedi. İki ay içerisinde görme yetimi kaybetme durumum var. Bir yıl içerisinde de yaşamını kaybetme durumum söz konusu. İzmir'deki özel hastanede doktor ameliyatımı yapabileceğini söyledi. Son zamanlarda ağzımdan ve burnumdan sürekli kan geliyor. Sokağa ekmek almaya bile çıkamıyorum. Zor günler yaşıyorum. Bir an önce ameliyat olmam gerekiyor" diye konuştu.

Himmet Demir, de kızının her geçen gün gözlerinin önünde eridiğini söyledi.

MANISA'DA, AILESIYLE BIRLIKTE YASAMINI SURDUREN UNIVERSITE OGRENCISI HATICE DEMIR (FOTOGRAFTA), BAS AGRISI SIKAYETIYLE GITTIGI HASTANEDE BEYNINDE TUMOR OLDUGUNU OGRENDI. DOKTORLARIN, 2 AY ICERISINDE GORME YETISINI, 1 YIL ICINDE DE YASAMINI KAYBETME RISKI ILE KARSI KARSIYA OLDUGUNU SOYLEDIGI GENC KADIN, OZEL HASTANEDE AMELIYAT OLMAK ISTIYOR.  (FOTO: ERSAN ERDOGAN/MANISA, (DHA)

MANISA'DA, AILESIYLE BIRLIKTE YASAMINI SURDUREN UNIVERSITE OGRENCISI HATICE DEMIR (FOTOGRAFTA), BAS AGRISI SIKAYETIYLE GITTIGI HASTANEDE BEYNINDE TUMOR OLDUGUNU OGRENDI. DOKTORLARIN, 2 AY ICERISINDE GORME YETISINI, 1 YIL ICINDE DE YASAMINI KAYBETME RISKI ILE KARSI KARSIYA OLDUGUNU SOYLEDIGI GENC KADIN, OZEL HASTANEDE AMELIYAT OLMAK ISTIYOR.  (FOTO: ERSAN ERDOGAN/MANISA, (DHA)

MANISA'DA, AILESIYLE BIRLIKTE YASAMINI SURDUREN UNIVERSITE OGRENCISI HATICE DEMIR (22), BAS AGRISI SIKAYETIYLE GITTIGI HASTANEDE BEYNINDE TUMOR OLDUGUNU OGRENDI. DOKTORLARIN, 2 AY ICERISINDE GORME YETISINI, 1 YIL ICINDE DE YASAMINI KAYBETME RISKI ILE KARSI KARSIYA OLDUGUNU SOYLEDIGI GENC KADIN, OZEL HASTANEDE AMELIYAT OLMAK ISTIYOR. ANNE ILKAY DEMIR (SAGDA) KIZI ICIN YARDIM BEKLIYOR. (FOTO: ERSAN ERDOGAN/MANISA, (DHA)

MANISA'DA, AILESIYLE BIRLIKTE YASAMINI SURDUREN UNIVERSITE OGRENCISI HATICE DEMIR (22), BAS AGRISI SIKAYETIYLE GITTIGI HASTANEDE BEYNINDE TUMOR OLDUGUNU OGRENDI. DOKTORLARIN, 2 AY ICERISINDE GORME YETISINI, 1 YIL ICINDE DE YASAMINI KAYBETME RISKI ILE KARSI KARSIYA OLDUGUNU SOYLEDIGI GENC KADIN, OZEL HASTANEDE AMELIYAT OLMAK ISTIYOR. BABA HIMMET DEMIR (FOTOGRAFTA) KIZI ICIN DESTEK BEKLIYOR. (FOTO: ERSAN ERDOGAN/MANISA, (DHA)

MANISA'DA, AILESIYLE BIRLIKTE YASAMINI SURDUREN UNIVERSITE OGRENCISI HATICE DEMIR (22), BAS AGRISI SIKAYETIYLE GITTIGI HASTANEDE BEYNINDE TUMOR OLDUGUNU OGRENDI. DOKTORLARIN, 2 AY ICERISINDE GORME YETISINI, 1 YIL ICINDE DE YASAMINI KAYBETME RISKI ILE KARSI KARSIYA OLDUGUNU SOYLEDIGI GENC KADIN, OZEL HASTANEDE AMELIYAT OLMAK ISTIYOR. BABA HIMMET DEMIR (SAGDA) VE ANNE ILKAY DEMIR (SOLDA), KIZI ICIN DESTEK BEKLIYOR. (FOTO: ERSAN ERDOGAN/MANISA, (DHA)

Ersan ERDOĞAN/ MANİSA (DHA)

Etiketler:
 
Adana'dan gelip, Antalya'da evleri soyan 4 şüpheli yakalandı
 
Ava gittiği arazide ölü bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trabzon’da silah kaçakçılığı operasyonu: 9 gözaltı
TRABZON’da silah kaçakçılığına yönelik jandarma ekiplerince düzenlenen ...
Adana’da bir haftada 16 kumar baskını
ADANA’da son bir haftada kumar oynandığı tespit edilen 16 ayrı adrese ...
Kara, 3 bacağıyla koyunları koruyor
BURSA’da 7 ay önce tüfekle vurulan ve 1 bacağı kesilen ‘Kara’ isimli çoban ...
 
Yaşlı kadının hayatını kaybettiği kaza kamerada
Sancaktepe'de yolda yürüyen 80 yaşındaki kadın hafriyat kamyonunun altında ...
'Pandemide Doğu ve Güneydoğu'da 180 bin korsan düğün yapıldı'
DİYARBAKIR Tüm Düğün Sektörü İşveren Derneği Başkanı Murat Kaçar, Doğu ...
İstanbul Havalimanı'nda içki şişelerinde sıvı kokain ele geçirildi
İSTANBUL Havalimanı'nda Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda ...
 
Kadınlar, yurtta kalan çocuklar için yüzlerce yelek ve patik ördü
ESKİŞEHİR'de tuhafiyeci Mahide Çalışır (42), müşterileri ve sosyal medyadan ...
Bisikletten düştü, burnu kırıldı, kafatası çatladı
TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde bisikleti ile spor yaparken tekerleğin mazgala ...
Patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu araç kamerasında
Sultangazi'de patenli gençlerin, akan trafikte bir süre aralarında kaydıkları ...
 
Dursun Gündoğdu
Erdoğan gitti vantilatör geldi
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Can sıkıcı gelişmeler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ukrayna’ya yeşil ışık
İsa Altun
İsa Altun
ÖNLEMEK TEDAVİ ETMEKTEN KOLAY
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva