Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı tutuklandı
Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı tutuklandı
Helikopter bulundu... Yaşam belirtisi yok
Helikopter bulundu... Yaşam belirtisi yok
Alanya'da otel lojmanında yangın
Alanya'da otel lojmanında yangın
Antalya'da balıkçılardan tekneli kortej
Antalya'da balıkçılardan tekneli kortej
22 Ekim 2011 Cumartesi - 13:15

Deniz Feneri yorumu:

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Deniz Feneri e.V soruşturması kapsamında üç aydır cezaevinde tutuklu bulunan eski RTÜK Başkanı Zahid Akman dâhil 6 kişinin serbest bırakılmasının anlamlı bir mesaj olduğunu söyledi. Sapan, “AKP, ele geçirdiği HSYK kanalı ile suç işleyen yandaşlarını koruyor. Türkiye terörün acısı ile boğuşurken, ocaklara ateş düşerken AKP yandaşları sessizce tahliye edildi” dedi.

Deniz Feneri yorumu:
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Deniz Feneri e.V davası savcılarının HSYK tarafından görevden alınmasından sonra böyle bir kararın beklendiğini belirten Sapan, “Filolar halinde cezaevinde sanıkları ziyaret eden AKP milletvekilleri ile bakanlar, bunun işaretini vermişlerdi. AKP’li bakan ve milletvekilleri, başta Zahid Akman ve Zekeriye Karaman olmak üzere sanıklara verdikleri sözü tutmuş oldular. Bu saatten sonra kimse bağımsız yargıdan bahsedemez. Bunların büyükleri, Sivas’ta 33 aydını yakanlara da benzeri desteği vermişlerdi.  Cezaevlerinde sanıkları ziyaret edip avukatlıklarını üstlenmişlerdi. O davanın ne olduğu malum. Sivas’ın baş sanığının, karakolun yanı başında 18 yıl yakalanmadan yaşadığı, eceli ile ölmesi sonucu ortaya çıktı. AKP’nin organik ilişkiler içinde olduğu Deniz Feneri e.V de benzeri bir yola girdi” şeklinde konuştu.
 
Türk ordusunun komuta kademesindeki subayları ile aydınların ve gazetecilerin eften püften nedenlerle Hasdal ve Silivri’de yıllarca tutulduğunu, tahliye istemlerinin ısrarla reddedildiğine dikkat çeken Yıldıray Sapan şunları söyledi:
 
“Uydurma nedenlerle tutuklanan subay ve aydınlar onlarca duruşma yapılmasına rağmen ısrarla demir parmaklık arkasında tutulurken, milyonlarca Euro’luk vurgundan tutuklanan AKP’nin yandaşları duruşmaya bile çıkmadan tahliye edilmektedir. Recep Tayyip Erdoğan’ın gözdesi bakanlardan Beşir Atalay’ın köstebek olduğu ortaya çıkan Deniz Feneri e.V davasının bu seyri izleyeceği baştan belliydi. AKP ile kendilerine ilintili kişilerin gurbetçileri dolandırmasını, dini duygularını sömürmesini, saf Müslümanların paralarını söğüşlemesini görmezden gelmesi bizim için şaşırtıcı değildir. Üstelik bir de bunlar yapanları devlet yönetiminde üst düzey görevlerle ödüllendirilmesi, AKP’ye yakışan bir davranıştır. AKP usulü adalet de zaten bu kadar olur.”
 

 
Teröristlerin telsiz konuşmaları
 
'Er Zahid'i kurtarmak'
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ruhi Sarı 23 Ekim 2011 Pazar 22:06

Sayın yorumcu A.Kara AKP yanlısı olduğunuz belli... Olabilir demiyorum tahmin ediyorum, Sebebi ise kültürsüz be bilinçsiz olmanız... CHP 1950 yıllarından sonra ne zaman tek başına iktidarda olabildi araştırdınızmı hiç ? 60 yılı aşkın süredir merkez sağ parti ağırlıklı iktidardadır bu memleket... dolayısı ile CHP nin yaptığı yapacağı bir şey yok... geçen dönemde CHP 1540 soru önergesi veriyor meclise ( artı eksi olabilir) ama AKP hükümeti hepsinede veto etmiştir. Bumudur sizin adaletiniz ??? ama ben hayatımdan memnunun Ticaretle uğraşıyorum Aziz nesinin dediği gibi bu memleketin yarısı koyun.; Bende ailemi ve kendimi daha iyi bir hayat sürmem için bu % 50 lik koyun olan kişileri güdüyor rahat bir hayat sürüyorum :) Saygılar... Bu arada Yıldıray Sapan'ı tanımam ama söylemleri doğrudur.

Yorumu oyla      4      3  
a.kara 23 Ekim 2011 Pazar 16:53

hatırlarsınız bu memleketde yargı dahıl herşey sayın sapanın partisinin adamları ile dolu deyılmıydı yılardır niye yargı elden gidiyor diye feryat ediyorlar kimin elindeydıde gidiyor acaba adalaet bakanı seyvi oktayın sonra moğaltayın sözlerini unuttunuz sanırım bu memleketde yuksek yargı yok vs yılarca bu zihniyete mensup kişilerin elinde deyilmiydi şimdide bunların eline gectiyse ağlamaya gerek yok sızlanmaya gerek yok millet boyle istiyor olacak benim kafam çok sağlıklı düşünuyor siz hiç endişe etmeyın bence vahlanmaya devam edin bir daha geri gelmez bitti biz chp nin iktidarını görmeyız belki torunlarımız görur ruhuna fatiha

Yorumu oyla      3      3  
KARASI ALİ BABA 23 Ekim 2011 Pazar 02:22

SENİN KAFAN İYİMİ ALİ KARA... NE ZAMAN YARGI SAPANIN BULUNDUĞU PARTİDE OLDU....BEN PARTİ TUTMAM??? TEK TUTTUĞUM? YENİ RAKI:))) GEL BİZ BUNU AYIK KAFAYLA GÜNDÜZ YAZIŞALIM??? ADIN KARA BENİMDE İÇİMİ KARARTTIN)))

Yorumu oyla      5      3  
ali kara 22 Ekim 2011 Cumartesi 23:57

sayın sapan yılalrdır mahkemeler sizin elinizde idi istediğiniz gibi kullandınzı birazda bunlar kullansın ne olacakkı siz kullanınca hakta bunlar kullanınca harammı CHP nin iktidar olduğu yıllarda hakim savcı alımları nasıl yapılıyordu herkes biliyor ee bu işler sırayla keser dönuyor sap donuyor birgun sizde iktidar olursanız 2050 de falan eminim sizde benzer işler yaparsınz geçmişte yaptığınzı gibi ..işinize gelen kararlar hukıkı gelmeyenler AKP nin savcı ve hakımlarınce verilmiş kararlar inanın bu millet bunlara artık bakmıyor sizin eleştirilerinize szie oy verenlerden başkası ya bu adam haklı diyecek bir allahın kulu çıkmaz onlar geçmişi biliyorlar ve hiç unutmazlar

Yorumu oyla      3      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ülken ve Arı, Kılıçdaroğlu ile görüştü
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı A. Özer Ülken ve İl Genel Meclis ...
CHP’li Sapan’dan ÖTV tepkisi
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, yapılan son ÖTV artışlarının ...
Kılıçdaroğlu: hükümet istifa etmeli
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ndeki 24 askerin şehit olduğu 18 askerin de ...
 
İntikamı çok büyük olacak
Cumhurbaşkanı Gül 24 askerin şehit olduğu hain saldırı sonrası yaptığı ...
ATSO'nun Ankara çıkarması
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu, Ankara’da temaslarda ...
Abdurrahman Arıcı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı oldu
Ak Parti eski Antalya Milletvekili Dr. Abdurrahman Arıcı, Başbakan Recep ...
 
CHP’liler piknikte buluştu
CHP’liler, Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Toy’un düzenlediği ...
Ülken; Halkımız AKP'nin çıkarlarına kurban edildi
CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, “Kurban Bayramı öncesi halkımız AKP’nin ...
Deniz Baykal piyaz gününde
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, orta ve lise ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva