Uluslararası Kemer Sualtı Günleri tamamlandı
Uluslararası Kemer Sualtı Günleri tamamlandı
Antalya'da sıcak havada deniz keyfi
Antalya'da sıcak havada deniz keyfi
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
13 Mart 2023 Pazartesi - 09:33

Daha Gür Saçlara Sahip Olmak için Saç Ekimi Operasyonu

Saç ekimi operasyonlarında gerçekleştirilen işlem sayesinde gür saçlara sahip olunur. Üstelik burada herhangi bir cilt sorunu yaşamadan işlem yapılır. Lokal anestezi uygulaması altında işlem yapıldığından dolayı herhangi bir ağrı hissi pek fazla açığa çıkmaz.

Daha Gür Saçlara Sahip Olmak için Saç Ekimi Operasyonu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İşlem süresi ve fiyatları yapılan bölgenin boyutuna, kullanılan tekniğe göre değişkenlik gösterdiğinden dolayı ön görüşme yapılması daha sağlıklı sonuç verecektir.

Saç Ekimi Nedir?

Kellik sorunu yaşayanların, seyrek saç problemi olanlarda veya zaman için saç dökülmesinin yaşanması halinde saç ekimi işlemi yapılır. Tercih edilen tekniğe göre işlem süresi değişkenlik gösterir. Kişiye herhangi bir zararı yoktur. Tam aksine burada daha gür saçlara sahip olunur. Uzman hekimle ön görüşme sağlayarak saç ekimi hakkında detaylı bilgi alınabilir.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekim işleminde öncelikle analiz yapılır. Daha sonrasında hastanın isteği ve şikayetleri baz alınarak planlama gerçekleştirilir. Donör ve nakil bölgesi belirlenerek greft toplanmaya başlanır. Böylelikle toplanan greftlerin ekimi gerçekleştirilerek operasyon sonlandırılır.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekim işlemi gelişimini tamamlayan bireyler için uygundur. Herhangi bir hastalığı olmayan veya cilt rahatsızlığı bulunmayan kişilerde uygulanabilir. Daha sağlıklı sonuç alabilmek adına ön görüşme sağlanması ve bilgi alınması gerekiyor. 

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Saç ekimi yöntemleri üç farklı şekilde ele alınır. FUE, DHI ve safir şeklindedir. İhtiyaç durumuna göre yöntem belirlenir ve uygulama yapılır. Çünkü burada ihtiyaca göre yöntemler mevcut olduğundan dolayı ön görüşme esnasında yöntemin belirlenmesi mümkündür.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ektirme fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilmek adına saç durumu hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Saçın yoğunluğu baz alındıktan sonra toplanacak greftlerin sayısına göre yöntem belirlenir. Bu sayede daha sağlıklı sonuç alınmasına yardımcı olunur. Fiyat bilgisi için uzman hekimle ön görüşme yapınız.

Safir Ekimi Nedir ve Neden uygulanır?

Doğal olduğu bilinmesi üzerine daha sık safir saç ekimi tercih edilir. İşlem esnasında kullanılan safir uçlu kalem ile cilt enfeksiyonlarının önüne geçilir. Saç ekimi yapılacağı zaman greftler toplanır. Doğal safir taşı kullanıldığı için uygulama sıklığı daha fazladır. 

Safir Ekimi Temel Aşamaları Nelerdir?

Safir saç ekimi için öncelikle hazırlık aşamasında işlem yapılacak yer dezenfekte edilir. Daha sonrasında greftler toplanmaya başlanır. Kanalların açılması üzerine toplanan greftlerin ekimi gerçekleştirilmiş olur. Ardından operasyon sonlandırılarak hasta sosyal yaşantısına devam edebilir. 

Safir Ekimi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Safir saç ekimi işleminden sonra mutlaka dikkatli davranılmalı. Çünkü burada saç spreyi, saç kremi gibi saç bakım yağları, kremlerinden uzak durulmasına özen gösterilir. Greftlerin kıl köküne tutunabilmesi açısından bir süre saçınızda oynamamanız gerekiyor. Aşırı sıcak veya aşırı soğuk ortamdan uzak durulmalı. Bir süre sudan uzak durulsa çok daha sağlıklı sonuçların alınması sağlanacaktır.

DHI Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?

Seyrek saça sahip veya sıklıkla dökülme saç sorunu yaşayan kişilerde DHI tekniği kullanılarak işlem yapılır. DHI yöntemiyle birlikte kesi yapılmadan saç ekimi gerçekleştirilir. Yani toplanan donörler bekletilmeden nakil bölgesine ekimi gerçekleştirilir. İşlem süresinin kısalmasını sağladığı için çoğu kişi tarafından tercih edilebilir hale geldi.

DHI Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

Seyrek saç sorunu yaşayanlar, kelleşme evresine girenler, dökülen saçlar için dhi saç ekimi uygun tedavi yöntemidir. Yani dar saç köklü olan kişileri DHI tekniğini kullanarak saç ektirme işlemlerini gerçekleştirebilir. Uzman hekimin onayını aldıktan sonra işlem yapılabilir. 

DHI Saç Ekimi Hangi Yöntemlerle Yapılır?

DHI saç ekimi yönteminde işlem biraz daha farklıdır. İlk olarak greftler toplanıp anında saç ekimini gerçekleştirmiş olur. Yani burada diğer yöntem gibi kesi atılmasına ihtiyaç duyulmaz. Toplanan greftler bekletilmez ve doğrudan ekim işlemi yapılarak operasyon tamamlanır.

DHI Saç Ekimi Fiyatları

DHI saç ekimi fiyatı her ne kadar merak edilen konu başlığı arasında yerini almış olsa da aslında burada kesin bilgiye ulaşma durumu yoktur. Çünkü fiyatlandırma listesinin belirlenmesi pek çok nedene bağlı olarak ortaya çıkabilir. 

Uzman hekimin tecrübesi, kullanılan ekipmanlar ve saç ekiminin yöntemine göre değişkenlik gösterebilme durumu vardır. Güvenilir ve uzman uygulayıcılar tarafından hizmet alındığından emin olmak gerekir. Daha sonra fiyat ve detaylı bilgi alarak işlemin gerçekleştirilmesine karar verilebilir. 

 
Mertens'in son durumu belli oldu
 
Depremzede öğrencilere moral gezisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Katarakt Nedir? Tedavisi Nasıl Yapılır?
Katarakt, özellikle orta yaş ve üzerinde görülen bir göz hastalığıdır ...
Daha Sağlıklı Bir Yaşam için Alerji Testi Yaptırın
Günlük yaşamda kişinin herhangi bir maddeye alerjisi olup olmadığını tespit ...
Kendinizi Evinizin Konforunda Hissedeceğiniz Tatil Evleri Sizi Bekliyor!
Tatil evlerinin günümüzde artık en popüler bir tatil tercihleri arasında ...
 
Dr. Hayal Duman Şeker Kimdir?
Hayal Duman Şeker 1982 Manisa Soma doğumludur.
Açık Emar Avantajları Nelerdir?
Hastalıkların teşhis ve tedavisinde teknolojinin gelişmesi ile beraber ...
Açık Emar Görüntüleme Teknikleri
Kapalı mekân korkusu olan ve emar çektirmede zorluk çekenler için açık ...
 
Meme Estetiği Sayesinde Daha Dolgun ve Hacimli Göğüslere Sahip Olun
Yapılacak olan meme büyütme estetiği sayesinde dolgun göğüslere sahip ...
Burun Estetiği
Burun estetiği fiyatları kişiden kişiye değişiklik gösteren bir etkendir. ...
Penise Şok Dalga Tedavisi
Penise şok dalga tedavisi günümüzde sıklıkla uygulanan yöntemlerden biridir. ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva