RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
8 Haziran 2012 Cuma - 14:11

DÖSİAD, Jandarma Alay Komutanı ve Emniyet Müdürü'nü ağırladı

Döşemealtı Sanayici ve İş Adamları Derneği Perşembe kahvaltısı etkinlikleri çerçevesinde Antalya İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi ve Antalya İl Emniyet Müdürü Dr Ali Yılmaz’ı ağırladı.

DÖSİAD,  Jandarma Alay Komutanı ve Emniyet Müdürü nü ağırladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Dösiad Perşembe kahvaltılarının bu haftaki konukları Antalya Jandarma Alay Komutanı Aykut Tanrıverdi ve Antalya Emniyet Müdürü Dr Ali Yılmaz oldu. Antalya Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi Döşemealtı ilçesini çok önemsediklerini belirterek,” Döşemealtı Sanayinin kalbi. Döşemealtı’nın asayişi ve emniyeti gurur duyacağımız seviyede. Halkımızın bize sunacağı teklif ve projelerle ilçe emniyet noktasında daha da iyi olacak. Bu anlamda İş dünyasından gelecek her türlü teklife açığız.” dedi.
Tanrıverdi:Döşemealtı’nda emniyet ve asayiş gurur duyacağımız seviyede.
Döşemealtı Sanayici ve İş Adamları Derneği Perşembe kahvaltısı etkinlikleri çerçevesinde Antalya Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi ve Antalya Emniyet Müdürü Dr Ali Yılmaz’ı ağırladı. Keptur Park Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltıda konuşan Antalya Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi Döşemealtı ilçesini çok önemsediklerini belirterek,” Döşemealtı sanayinin kalbi.Döşemealtı’nın asayişi ve emniyeti gurur duyacağımız seviyede. Halkımızın bize sunacağı teklif ve projelerle ilçe emniyet noktasında daha da iyi olacak. Bu anlamda İş dünyasından gelecek her türlü teklife açığız.” dedi.
Güvenlik konusunun turizmi çok etkilediğini vurgulayan Tanrıverdi, turizm başkenti Antalya’da güvenlik ve asayiş tedbirlerini en üst noktada tuttuklarını dile getirdi. Döşemealtı’na sanayi bölgesi olması dolayısıyla ayrıca önem verdiklerini anlatan Tanrıverdi, şunları söyledi:
“Döşemealtı’nda konumu ve yapısı itibariyle büyük bir ekip 24 saat özveriyle çalışıyor. Halkın güvenliği bizim için çok önemli. Bunun için projeler geliştiriyoruz.Vatandaşların önerdiği projeleri geliştirerek halkın hizmetine sunuyoruz.Örneğin komşu kollama projesi.Emniyet Müdürlüğünden örnek aldığımız bu projeyle çok olumlu sonuçlar aldık.Projeyi uygulamaya Konyaaltı’nda başladık.Yine vatandaşla ortak akılla geliştirdiğimiz projelerden çok daha olumlu sonuçlar alıyoruz.”
Tanrıverdi:Bize yapılan her ihbar bizim için hediyedir
Her vatandaşın belli bir güvenlik algısıyla etrafına bakması gerektiğine dikkat çeken Tanrıverdi, “Bize bildirilen her ihbar bizim için hediyedir. Bu ihbarlar bizim işimizi çok kolaylaştırıyor. Bugün bu bölgede güvenlik konusunda herhangi bir durum yaşanmaması sizlerin sayesindedir. Sizden gelecek tekliflere her zaman açığız” diye konuştu.
Antalya Emniyet Müdürü Dr Ali Yılmaz, İş adamlarına çok değer verdiklerini belirterek, “Üretime ve istihdama katkı sağlayan iş adamlarını çok önemsiyoruz. Sizler işçi istihdam ederek,katma değer yaratarak farkında olmadan güvenliğe çok büyük destek veriyorsunuz.Bizler ülkenin birliği ve dirliği noktasında görev üstlenmiş bulunuyoruz.Asli görevimiz suçları oluşmadan önlemek.Bunu sadece polis tedbirleriyle sağlamak mümkün değil.Vatandaşın beklentilerine göre strateji belirleyerek,karşılıklı güven esasına dayalı çalışmaları hayata geçiriyoruz.”dedi
Yılmaz: Bireyi yaşat ki devlet yaşasın
Şeyh Edebali’nin “Bireyi yaşat ki devlet yaşasın” sözünden alıntı yapan Yılmaz, “Devleti koruyacağım derken milleti ihmal edemezsiniz. Temel hak ve özgürlüklerin en büyük koruyucusu polis ve jandarmadır. Kamu güvenliğini sağlayacağım diye temel hak ve özgürlüklerden vazgeçmek mümkün mü?Aradaki şeffaf dengeyi koruyarak vatandaşla bütünleşmek, onların sesini dinlemek çok önemli.”diye konuştu.
Yılmaz:Antalya’da güvenlik sorunumuz yok.Güvenli bir kentte yaşıyoruz
Türkiye’deki pek çok ilin aksine Antalya’nın çok hızlı değişip geliştiğini savunan Yılmaz, “Bazı iller statik. Fakat Antalya her gün değişiyor ve bu değişim hızla gerçekleşiyor.12 Milyona yakın turist geliyor. Antalya’da yönetici olmak,güvenliği sağlamak çok önemli ve çok büyük sorumluluk gerektiriyor.Bu dinamik yapıya sahip kentte sizlerden emniyet ve güvenlik anlamında ciddi şikayetler olmaması bizi rahatlatıyor.Güvenlik sorunumuz yok.Demek ki biz gerçekten güvenli bir kentte yaşıyoruz.”diye konuştu.
Yapıcı eleştiri bizi geliştiriyor
Antalya güvenli bir kent mi soru başlığında Akdeniz Üniversitesi ile yaptıkları ortak bir araştırma sonucu halkın yüzde 80’inin memnuniyetini ifade ettiğini, kalan yüzde 20’inin memnun olmadığını belirten Yılmaz, ” Biz kentin güvenliğinden şüphe duyan yüzde 20’lik kısmın peşindeyiz. Onları memnun etmeye çalışacağız.Eleştiri insanı geliştirir.Eleştirileri yapıcı olmak şartıyla çok önemsiyoruz.Eleştirileri aldığımız dört dilde yayın yapan www.antalya.pol.tr sitesinde sorunları çözüme kavuşturuyoruz.”dedi.
Avrupa’da en güvenli turizm destinasyonu denince ilk akla gelen şehirlerden birinin Antalya olduğunu anımsatan Yılmaz,”Bu başarı tek başına bizim değildir. Tüm kurum ve kuruluşlarla ortak akıl ve iş birliğinin sonucudur. Hiçbir kurum tek başına başarılı olamaz.Birlikten güç doğar.Üretilen pek çok projeye vatandaşın,basının,sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasının sahip çıktığını görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.”dedi.
Yılmaz,bir iş kadının kadına yönelik şiddetin önlenmesi için proje teklifine olumlu bakarken, konuyla ilgili şu görüşleri paylaştı:
“Yeni kurulan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kadına şiddetin önlenmesi için ciddi çalışmalar yürütüyor. Sayın Bakanın çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz. Fakat son dönemde kadına şiddet konusu gündeme çok gelince şiddet olaylarında istatiksel anlamda artış olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.Biz Emniyet olarak şiddet kelimesini kullanmıyoruz.Bardağın dolu tarafından bakarsanız dolu, boş tarafından bakarsanız boş görürsünüz.Olumlu ifadeler insan beyninde olumlu çağrışım yapıyor.Akdeniz Üniversitesi ile bir proje gerçekleştiriyoruz.Son beş yılda görülen kadına ve aile içi şiddet.Şiddet yerine mutlu aile ifadesini kullanıyoruz.Polislerimize konuya yönelik eğitimler veriyoruz.”
Yılmaz, Kadına şiddetin toplumun kanayan yarası olduğunu belirterek, yaranın fazla kaşınmaması gerektiğini ve söz konusu sorunun Türk toplumunun aile,gelenek ve değerlerinin çiğnenmeden çözülmesi gerektiğini bildirdi.

 
Levent Aydın Tez Tour hissesini sattı gitti
 
Antalyalı avukat Kamil Yılmaz ve müvekkili kaza kurbanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bunlar da GDO'lu kahvaltılıklar
Farklı illerde yapılan denetimlerde krema numunelerinde fındık yerine ...
Hisarcıklıoğlu'ndan tam destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya ...
Antalya'yı utandıran 2 firma
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde aralarında ...
 
Çalışanlar dikkat
Kıdem tazminatı sistemini tamamen değiştirecek düzenleme yolda. Yaklaşık ...
Memur zammı yüzde 11'e yükseldi
Hakem Kurulu'nun açıkladığı % 4+4'lük memur zammı enflasyon ve farkla %11'e çıkacak.
İşte kuruşu kuruşuna memur maaşları
2.5 milyon memur, hakem heyetinin 4 artı 4’lük zam kararıyla ortalama ...
 
Sigara ve içkiye ne kadar zam geliyor?
TBMM Plan Bütçe Komisyonunda benimsenen ve Meclis Genel Kurul gündemine ...
Bankada 1 kuruş bile bırakmayın
Banka hesabınızda kalan borcunuzun çok az olduğunu düşünüp önemsemediyseniz ...
Akaryakıta ÖTV indirimi
Akaryakıt ürünlerinde Özel Tüketim Vergisi(ÖTV) tutarları indirildi.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva