Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
16 Ekim 2011 Pazar - 00:15

Batum; Amerika Erdoğan'ı kafeste yargı karşısına çıkaracak

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Mısır lideri Hüsnü Mübarek’in 2005 yılında yapılan seçimlerde yüzde 85.6 oyla iktidara geldiğini ancak, şimdi demir kafeste yargı karşısına çıktığını belirterek, "Tayyip Erdoğan’ı da 2-3 sene sonra Amerikalılar bir kafes içinde yargının karşısına çıkaracak" iddiasında bulundu.

Batum; Amerika Erdoğan ı kafeste yargı karşısına çıkaracak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Mersin’in Mut Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen panele konuşmacı olarak katılan CHP’li Süheyl Batum, Türkiye’nin kötü bir dönemden geçtiğini söyledi. Bazı tespitler yapmak istediğini belirten Batum, şöyle dedi:

"Türkiye çok ciddi bir anti demokratik dönemler geçirdi. Bugün çocuklarımıza bunu unutturuyorlar. Çocuk ve gençlerimiz bilmiyor. Dünyanın hiçbir yerinde bir siyasetçinin, gençlerin, insanlığın idam edilmesi kabul edilebilir bir şey değil. Biz de idam cezasına karşıyız. Ama çok kötü dönemler geçirdik. Fakat bu denli her şeyin üst üste geldiği bir dönemi de yaşamadık. Bu üst üste gelmesinin çok net bir nedeni var. Çünkü uluslararası konjektür bugün Türkiye’deki ulusal konjektürle tam örtüştü. Bizim bu dönemi yaşamamız gerekiyor."
’Arap Baharı’ olarak nitelendirilen Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerindeki gelişmelerden örnek veren Batum, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Diyorlar ki, ’Bak Suudi Arabistan ne güzel bir ülke. Harika bir ülke. Bizi çok seviyor. İslami kurallarla yönetiliyor ama hiç kimse de bir şey demiyor. Sonra Kral’ın bütün paraları burada. Ama halkı arada sırada Amerikan bayrağı yakıyor. Onlar da ’oh diyorlar gazımız alındı’ Evlerine gidiyorlar mutlu mesut. Türkiye Cumhuriyeti’ni kurallarına bağlı olan bir toplum haline dönüştürmeliyiz. Mısır’da bundan yüzyıllarca önce değil, 2005 yılında adamlar seçim yaptı. Hüsnü Mübarek’e ’sen demokratik değilsin’ diyorlar. O da, ’Öyle mi? Bütün partiler girebilir seçime. Benim partimde de tercih kullanabilirsiniz. İstediğinizi seçebilirsiniz’ dedi ve yüzde 85.6 oy aldı. O sırada Mısırlılara sordular. ’Yüzde 85.6 oy ne demek’ dediler. ’Harika demokratik. Siz bilmiyorsunuz dışarıdan gazel okumayın’. Amerikalılara sordular, ’Ya arkadaşlar bu demokratik mi?’ Onlar da, ’Siz yüzde 100 ya komünistsiniz ya Amerikan düşmanısınız. Harika Hüsnü Mübarek gibi bir adam geldi. Bu kadar demokratik. Halk seviyor’ dediler. 5 yıl sonra adamı demir kafese koydular. Halkın karşısına çıkardılar. Şimdi bu oynanan oyunun doğal bir sonucu. Tayyip Erdoğan’ı da 2-3 sene sonra Amerikalılar bir kafes içinde yargının karşısına çıkaracaklar. Ama benim istediğim Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışan bunlara bırakmadan bir araya gelip onu bir mahkemenin karşısına çıkartabilmemiz. Hep beraber olursak bunu yapabileceğime inanıyorum."
 

 
Antalyalı imama çıplak şantaj
 
Deniz Baykal piyaz gününde
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sömürgeci Devletlerin Projesinde Yer Alanların Görevlerine Son Veriniz! 21 Ekim 2011 Cuma 15:03

Şehitlerimizi rahmetle anıyor ,bölücübaşı ve yandaşlarını lanetliyorum.VE "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" diyenleri ,yüreğinde kor ateşi yananları ;Türk halkını samimi olmaya ve düşünmeye davet ediyorum..Çünkü bunu diyenler ,bu acıyı hissedenler son 30 yıldır Teröre Çözüm bulamayan hükümetlerin hiçbirini çezalandırmamış ve hatta daha güçlü olarak iktidara taşımışlardır.Samimi olan bir halk düşünür ve eğer TERÖR sorununu bir hükümet çözemiyorsa derhal o hükümeti alaşağı eder.Ayrıca Türkiyenin Yeni bir ANAYASAYA ihtiyacı yoktur.Bu da büyük bir oyundur.CHP de yapılan Genel Başkanlığı değişikliğinin temelinde de bu oyun yatar.Ancak kimse şunu unutmasın Mustafa Kemaller bitmez.Büyük ORTADOĞU projesini uygulamaya kouyanların Kaddafiye yaptıklarına,Saddama ve Müslüman Halka yaptıklarına bakınız.Kardeşi kardeşe öldürttüler.Yazık değil mi,milyonlar çaresiz ,acı içinde..O nedenle Türk halkı,Kürtler,Müslüman halklar uyanmalı artık.Kaddafi ulusalcı bir lider olarak eğilmedi,kırıldı,kendisini rahmetle anıyorum. Umut ederim Ortadoğudaki acıları Ortadoğu Halkları sona erdirir.Güya Barış ve Demokrasi için ,oysa Yeraltı Kaynakları Sömürüsü için Ortadoğuyu Kan Gölüne çevirenleri ve Ülkemizdeki,Partimizdeki İşbirlikçilerini kınıyorum.Bülent Kocabaş

Yorumu oyla      6      3  
Emin sacit KEMANOĞLU 16 Ekim 2011 Pazar 18:24

Sayın BATUM! halk siz hangi ülkede yaşıyorsunuz diye merak ediyoruz der ise,vereceğiniz cevap mutlaka Türkiye olacaktır.O zaman da soracaklar siz görmüyormusunuz.!!!!

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li milletvekilleri, felaketi Meclis'e taşıdı
CHP Antalya milletvekilleri, TBMM Başkanlığına verdikleri ortak önergede, ...
Baykal’dan Sözen’e destek
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal; İl Başkanı Özer Ülken, Milletvekili ...
Sırada bürokrat köstebekler var
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Feneri’nde yapılacak baskınları ...
 
Türel Meclis'te Antalya'daki felaketi anlattı
Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Menderes Türel Türkiye ...
BDP'li vekili yakan pozlar
Bodrum'da tatil yaparken görüntülenen Bengi Yıldız'ın BDP ile ilişkileri bir yıl donduruldu.
'Sel geleneksel hale geldi'
Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz ...
 
Baykal'dan Herkül'e 'Hoşgeldin' ziyareti
CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 31 yıl sonra ...
10 dil bilen vekil kim?
Meclis, sınırları aşıyor. AK Parti'li Sertçelik tam 10 dil biliyor. Sertçelik'i ...
Ve, Kılıçdaroğlu köstebeğin ismini açıkladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, köstebeğin ismini açıkladı. İşte ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva