12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
19 Nisan 2011 Salı - 09:09

Antalya'da yağış var

Hava sıcaklığı kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde 3 ila 5 derece azalacak. Antalya, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinde il genelinde kuvvetli olacak.

Antalya da yağış var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun büyük bir bölümünde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Batı Karadeniz, Sakarya, Antalya, Burdur, Çankırı ve Çorum çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı görülecek.  Rüzgar güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında Kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-40 km/saat) olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-


Yağışların Batı Karadeniz, Sakarya, Antalya, Burdur, Çankırı ve Çorum çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI-


Rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında Kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-40 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-TOZ TAŞINIMI UYARISI-


Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Doğu Anadolu bölgesinin güneydoğusunda toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (hava kalitesinde düşme, görüş mesafesinde azalma vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-ÇIĞ VE KAR ERİMESİ UYARISI-

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine, Doğu Anadolu bölgesinde artan hava sıcaklığı ile birlikte ani kar erimesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:
ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinde il genelinde kuvvetli olacak.(19)
İSTANBUL: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-40 km/s) olarak esecek.(13)
ANKARA: Parçalı, zamanla çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(17)
İZMİR: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-40 km/s) olarak esecek.(15)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(12)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(17)
DİYARBAKIR: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. İl genelinde toz taşınımı görülecek.(25)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
MARMARA: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinde Sakarya çevrelerinde kuvvetli olacak. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-40 km/s) olarak esecek.
EGE: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; Kuzey Ege kıyıları sabah saatlerinde Denizli çevrelerinde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-40 km/s) olarak esecek.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinde Antalya ve Burdur çevrelerinde kuvvetli olacak. Rüzgar; güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-40 km/s) olarak esecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Konya ve Karaman çevreleri dışında bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; bölgenin güney kesimlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-40 km/saat) olarak esecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinde Çorum çevrelerinde kuvvetli olacak. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu geçecek. öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Bölgenin güneydoğusunda toz taşınımı görülecek. Bölgenin kuzey ve doğusunda eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine ve artan hava sıcaklığı ile birlikte ani kar erimesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin batı kesimleri (Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa) ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Bölge genelinde toz taşınımı görülecek.

 
Tenis turnuvası
 
İnşaat boşluğuna düştüler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ATSO: Çiftçinin borçları yapılandırılsın
ATSO Heyeti, afet bölgesi Yurtpınar’da incelemelerde bulundu. Başkan Çetin ...
Google girişimci arıyor
Google, İnternet tutkunu üniversite öğrencilerinin dijital bir ajans kurup, ...
Kıbrıslı başkanlar ATSO'da
Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Üyeleri ATSO'yu ziyaret etti.
 
Yağ da çalmışlar
Antalya'da yalnız yaşayan komşularının 2 bileziğini 2 kişiye gasp ettiren ...
Bu da yürüyen merdiven duası
Antalya'da 2 yıldan beri çalışmadığı belirtilen Etiler Mahallesi'ndeki ...
Akaydın: “Dürüst çalışan bir belediyeyiz”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, “Bize inanın, ...
 
25 bin paket kaçak sigara
Antalya'da ihbar üzerine harekete geçen polis, bir evde çuvallar içerisinde ...
Kokain operasyonu
Antalya'da ev, işyeri ve eğlence merkezleri ile otellere kokain dağıtanlara ...
Çocuklar şenliğe doyacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva