12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
22 Eylül 2022 Perşembe - 12:43

Akıllı Robot Süpürge Nedir? Nasıl Kullanılır?

Akıllı robot süpürge aslında geleneksel elektrikli süpürgelerin çok daha işlevsel ve gelişmiş hali olarak tanımlanabilir.

Akıllı Robot Süpürge Nedir? Nasıl Kullanılır?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sektörünün yenilikçi ismi Wero Tech akıllı robot süpürge ve otomatik mama kabı başta olmak üzere tüm ürünlerinin işlevselliği ile dikkat çeker. Wero Tech’in amacı tüm ürünleri ile kullanıcılarını hayatını kolaylaştırmaktır. Son teknolojiyle tasarlanıp üretilen Wero Tech ürünleri kullanıcılarının yaşam kalitelerini yükseltirken zamandan tasarruf etmelerini de amaçlar. Tabii bu arada evcil dostlarımızı da unutmadığı çok açık. Siz de otomatik mama kabı, akıllı robot süpürge ve diğer Wero Tech ürünlerini incelemek ve satın almak isterseniz wero.tech adresini ziyaret edebilirsiniz.

Belirli bir algoritmaya bağlı olarak çalışan akıllı robot süpürge modellerinin temizlik yapmak için insan etkileşimine gereksinimi yoktur. Hem sert hem yumuşak yüzeylerdeki katı ve sıvı maddeleri barındırdıkları hazneye süpürerek çekerler. Kendilerini otomatik şarj eden modelleri kullanım konusunda son derece avantajlıdır.

Wero Tech Akıllı Robot Süpürge Temizlik İçin Ayıracağınız Zamanı Azaltır

Wero M8 Max Robot Süpürge temizlik konusundaki beklentilerinizi çok iyi bir şekilde anlar ve karşılar. Bunun nedeni detaylara en az sizin kadar önem vermesi ve yaşam alanlarınızın temizlenmesi konusunda en az sizin kadar mükemmeliyetçi olmasıdır. Köşe bucak bir temizliğin hakkını verme konusunda iddialı olan Wero M8 Max Robot Süpürge pek çok farklı özelliğe sahip.

Wero M8 Max Robot Süpürge yaşam alanlarının temizlenmesi konusunda son derece büyük kolaylık sağlar. Temizlik sürecini otomatik olarak gerçekleştirmesi sayesinde sizin evinizi süpürmek için zaman ayırmanız gerekliliğini ortadan kaldırır. Pratik ve kullanımı kolay bir robot süpürgedir. Kullanıcıların konforunu artırma özelliğine sahip Wero M8 Max Robot Süpürge köşe bucak derinlemesine temizlik yapar. Üst düzey performansının altında yatan nedenlerden biri 2700 Pa’lık çok yüksek emiş gücüdür. Uzun pil ömrü sayesinde kesintisiz temizlik yapmak için tercih edilebilen Wero M8 Max Robot Süpürge için her tür tozdan kurtulmayı sağlayan garantili bir çözüm demek mümkündür.

Her süpürme işleminden sonra topladığı tozları, toz toplama haznesine otomatik olarak boşaltır. Böylece her süpürme işleminden sonra kullanıcının toz haznesini boşaltması gerekmez. Toz toplama haznesi geniş hacimli olduğundan boşaltma ihtiyacının çok sık aralıklarla doğması da kullanıcı açısından önemli bir avantaj olarak değerlendirilir.

Wero M8 Max Robot Süpürge kullanıcıları robot süpürgelerine eğer isterlerse akıllı telefonlarından bağlanabilirler. Bu opsiyonu tercih etmezlerse toplama haznesi üzerinde yer alan geri dön tuşuna basarak da akıllı robotu geri çağırabilir ya da kumandayla kontrol edebilirler.

Wero M8 Max Robot Süpürge Türkçe App üzerinden, Türkçe konuşarak ya da kumanda aracılığıyla kontrol edilebilir. Toz toplama ünitesinde bulunan tek bir tuş kullanılarak Wero M8 Max Robot Süpürge son derece kolay ve pratik bir şekilde geri çağrılabilir. Kullanıcıların eğer isterlerse sanal sınırlar eklemesi de mümkündür. Böylece Wero M8 Max Robot Süpürge’nin gitmesini istemedikleri alanları işaretlemiş olurlar.

Tam bir temizlik ustası olan Wero M8 Max Robot Süpürge üst düzey uyumluluğa sahip bir robot süpürge olarak son derece avantajlıdır. Bu özellik sayesinde kullanıcılar Amazon Alexa ya da Google Home üzerinden Wero M8 Max Robot Süpürge’yi kontrol edebilirler. 32 Bit, 4 çekirdek işlemcisi olan Wero M8 Max Robot Süpürge, LDS haritalama yöntemiyle odaları ayrıştırabilir. Hatta 4 kata kadar bir evin detaylı bir haritasını çıkarabilir. Farklı temizlik modlarının belirlenmesi gereken durumlarda bu özellik son derece büyük bir avantaj haline gelir.

Wero M8 Max Robot Süpürge aynı zamanda kullanıcılara temizliğe istedikleri yerden başlama imkanı verir. İstedikleri odayı iki kez süpürtebilecekleri gibi istedikleri odayı yalnızca paspaslatmayı da tercih edebilirler. Wero M8 Max Robot Süpürge’nin sahip olduğu diğer bir özellik halı tanıma özelliğidir. Bu sayede halı üzerine gelince emiş gücünü otomatik olarak artırır. Hem halıda hem sert zeminde kullanıma yönelik olarak tasarlanan ve üretilen döner fırçası derinlemesine ve titiz bir temizlik yapmak için birebirdir.

Kullanıcılar evlerinde bulundukları süre içinde temizlik yapılırken hareketlerinin engellenmemesi amacıyla süpürme işlemine istedikleri odadan başlayabilirler. Süpürme sıralamasını da istedikleri gibi yapabilirler. Wero M8 Max Robot Süpürge’de her tür objeyi ve engeli görmeyi sağlayan bir lidar sistemi vardır. Bu sayede tüm hareketlerini en doğru şekilde ayarlar ve detaylı bir haritalandırma ortaya koyar.

Kullanıcılar evde olmadıkları zamanlarda dahi Wero App üzerinden Wero M8 Max Robot Süpürge’yi kolayca çalıştırabilirler, programlayıp takip edebilirler. Düşük ses seviyesinde çalışan bir ürün olduğundan evdeki kişilerin rahatsız olmasına neden olmaz. Y şeklinde paspaslama ve 4 ıslak modu vardır. Böylece her noktayı titizlikle paspaslayabilir.

Wero M8 Max Robot Süpürge alerjik hastalıkları olan kişilerin yaşam kalitesini üst noktalara taşıdığı için evcil hayvanların bulunduğu evlerde tüylerin hızlı bir şekilde toplanması konusunda da kritik bir rol üstlenir.

 
Mezun olduğu üniversiteye rektör oldu
 
Cinayet şüphelisi, zaman aşımından serbest
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnşaat Eldiveni
İnşaat işçileri, çalışma ortamında birçok farklı yüzeyde ve işlemde çeşitli ...
Kâğıt Maske Ürünleri
Makyaj, güneş ışınları, çevre kirliliği, kötü beslenme, yaş ve hormonal ...
Abiye Modelleri
Bazı özel günlerde dikkat çekici olmayı istemek her kadının hakkıdır. ...
 
Ankastre Davlumbaz
Ankastre davlumbaz, ocağın üzerine oturan ve dumanı, buharı ve kokuları ...
Ankastre Set Fiyatları
Ankastre set, bağımsız veya duvara yerleşik olabilir.
En Özel Annelere Anneler Günü Hediyesi
Herkesin annesi kendine özel ve güzeldir. Annelerimizi mutlu etmek için elimizden geleni yaparız.
 
Bebek Takımları
Bebekler için özel olarak hazırlanan bebek takımları hem hediyelik hem ...
Erkek Ceket
Ceketler, görünümünüze stil ve zarafet katmanın harika bir yoludur. Vücut ...
Erkek Kol Saati Modelleri
Erkeklerin en çok kullandığı takılar arasında ilk sırada kol saati gelir.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva