Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
23 Temmuz 2014 Çarşamba - 12:19

Akaydın'dan 'oylarla oynandı' iddiası

CHP Antalya İl Seçim Komitesi, Kemer'de, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. Komite üyesi Mustafa Akaydın, 30 Mart seçimleriyle ilgili, "Son günde ciddi bir şekilde oylarla oynandı.

Akaydın dan  oylarla oynandı  iddiası
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bu işi Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptı" dedi.
 
Kemer İlçe Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenleyen CHP heyeti, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu tanıttı. Basın toplantısına CHP'den eski Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın, eski İl Başkanı Ömer Melli, İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, Kemer İlçe Başkanı Belma Murtezaoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Murtezaoğlu, İhsanoğlu'nun 9 partinin gösterdiği bir aday olduğunu ve kendilerinin de onu Cumhurbaşkanı adayı olarak kabul ettiklerini söyledi.
 
'HOPPALA' DEMİŞTİM
 
CHP eski İl Başkanı Ömer Melli ise "Parti ilkelerine insanları empoze edecek bir seçim içerisindeyiz. Şu anda uzlaşı gerektiren bir seçimi götürüyoruz. İhsanoğlu aday olarak açıklanınca, itiraf etmeliyim ki 'hoppala' demiştim. Belki içimizden hepimiz bunu dedi. Sonra genel başkanımızın açıklamalarını izledik. Benim İhsanoğlu'nu seçmemdeki amaç ailesinin temizliğidir" diye konuştu.
 
'CİDDİ BİR ŞEKİLDE OYLARLA OYNANDI'
 
Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın ise Türkiye adına önemli bir aşamanın eşiğinde olunduğunu söyledi. Nasıl bir süreçten geçtiklerini bilmediklerini ifade eden Akaydın, son 12 senedir seçimlerde oy hırsızlığı yapıldığını iddia etti. 30 Mart seçimlerinde Yüksek Seçim Kurulu verilerine göre 455 bin oy aldıklarını ifade eden Akaydın, "Seçimlerde yolsuzluk yapılıyor. Avrupa, ABD basınına da geçti bu. Muhtemelen geçtiğimiz seçimde de oldu. Çünkü biz il genelinde 455 bin oy aldık. Bir haber ajansına göre daha da fazla oy aldık. Hangisinin tam anlamıyla doğru olduğunu bilemiyoruz. Ama özellikle gece saat 01.00'den sonra Antalya'da bir takım şeylerle oynandı. Mevlüt Çavuşoğlu da bunu organize etti. Ama olan oldu. Bundan sonra depresyona girip geri adım atacak değiliz. Zaten bu seçim kanunu Antalya'yı ele geçirmek için çıktı. Tabi Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni kaybetmek bir çöküntü yarattı" diye konuştu.
CHP ANTALYA IL SECIM KOMITESI, KEMER'DE, CUMHURBASKANI ADAYI EKMELEDDIN IHSANOGLU'NA DESTEK ISTEDI. KOMITE UYESI MUSTAFA AKAYDIN, KONUSMA YAPTI.(fOTO:KEMER-DHA)
 
'İHSANOĞLU'NU DESTEKLEMEK ZORUNDAYIZ'
 
"Ekmeleddin İhsanoğlu'nu hepimiz desteklemek zorundayız" diyen Akaydın, şöyle devam etti:
 
"Çünkü birinci görevimiz, Erdoğan denen diktatör bozuntusuna güle güle demek. Seçim hırsızlığı yapılmazsa ve sandıklarımıza iyi sahip çıkarsak, ben kesinlikle güle güle diyeceğimize inanıyorum. Birinci veya ikinci turda olur onu bilemiyorum. Boyalı basındaki bütün engellemelere rağmen Ekmeleddin Bey'in hızlı bir yükseliş içerisinde olduğunu seziyorum. Partimizde ilk günlerde bir huzursuzluk oldu. Bu belli zaten, biz diktatörlüğü değil demokrasiyi getiren bir parti olacağız. Gerçekten önemli bir seçim önündeyiz."
 
Kendilerine düşen görevin adaylarını desteklemek olduğunu belirten Akaydın, "İhsanoğlu'nu, 'Ben anayasanın savunucusuyum, ben laikim, ben Atatürkçüyüm' demiştir. Kalpten söylediği için desteklemeliyiz" dedi.
 
Basın toplantısının ardından CHP Seçim Komitesi Kemer esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)
CHP ANTALYA IL SECIM KOMITESI, KEMER'DE, CUMHURBASKANI ADAYI EKMELEDDIN IHSANOGLU'NA DESTEK ISTEDI. KOMITE UYESI MUSTAFA AKAYDIN, KONUSMA YAPTI.(fOTO:KEMER-DHA)

 
Başkan Kolpak: kadınlar plajı önemli bir ihtiyaç
 
Şahika ercümen dünya rekoru kırdı
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
24 Temmuz 2014 Perşembe 01:56

uzun lafın kısası hizmet etmeyi öğreneceksiniz parti içi teşkilatlanmayı çok uzağa gitmeden dibinizdeki akp den örnek alın sonra başarı gelecektir.

Yorumu oyla      9      3  
YENİKÖYLÜ CHP'Lİ 23 Temmuz 2014 Çarşamba 23:17

Antalya'da CHP' nin kaybetmesinin sorumlularının başında Akaydın hoca geliyor.Baykal ekibini tasfiye edeceğim diye Devrim Kök ile el ele vererek partiyi batırdılar. Genel merkez de Erdal Aksünger adlı bir vekili Antalya ya gönderip; bölgeyi ve partili üyeleri tanımayan birisine çalışma yaptırıyor ve sonuç işte ortada.Beyleeeeeeer Yazık ediyorsunuz partiye ve partililere.! Akaydın yanına danışman olarak CHP'lileri alsaydı, Deniz Baykal ve diğer millet vekilleri ile arasını da açmasaydı sonuç böyle olmazdı ve şimdi B,şehir Bld.Bşk.nı Akaydın olurdu. Şimdi 5 sene partide çalışsın da biraz partili olsun.:((

Yorumu oyla      13      5  
hasan can 23 Temmuz 2014 Çarşamba 22:49

ekmeleddin aleni islamcı birisi. adamın hayatı aydınlanma düşüncesi ve cumhuriyet devrimleriyle mücadele ile geçmiş. bu adamı laik atatürkçü diye sunuyorlar ya. bunların bunların yatacak yeri yok.

Yorumu oyla      12      6  
Deniz 23 Temmuz 2014 Çarşamba 21:35

Sanırım cb seçim komitesi kurulmamışta hocanın kendisini aklama komitesi kurulmuş.hoca Ekmelettinden daha çok kendini anlatma derdine düşmüş.

Yorumu oyla      11      4  
konyaaltılı 23 Temmuz 2014 Çarşamba 21:31

akaydın fetonun antalya temsilcisi chp yi bırakamaz talimat öyle sıra milletvekilliginde yemin ederim akaydın aday olsun chp 3 milletvekili zor çıkarır

Yorumu oyla      12      5  
MURATPAŞA 23 Temmuz 2014 Çarşamba 15:52

SAYIN HOCAM AYIP OLUYOR SANA OY VERDİM AMA LÜTFEN SENDE BAŞKASINA HAKARET ETME

Yorumu oyla      6      6  
aslan inan 23 Temmuz 2014 Çarşamba 14:16

sayın akaydın seçimi neden kaybettiği analizini yaparken dış etkenlerden bahsetmiş hep, bunların yanında bu seçimi kaybetmek için 1 değil en az 10 hata yaptık diye iç etkenlerden de bahsetseydi daha objektif yaklaşmış olurdu ayrıca akaydın hoca ihsanoğlu nun Atatürkçü ve laik söylemlerini kalp den söylediğini farkettiğini beyan etmiş anlaşılan hocanın bi özelliğini daha öğrenmiş bulunuyoruz gözleri sanırım röntğen cihazı özelliği de taşıyor olmalı ki ta iç kısımlarını görüyor biraz samimi olsanız bu adayın her yönüyle uyğun bi aday olamdığını sizde biliyorsunuz ama gelecekdeki koltuk sevdaları koca koca insanlara neler söyletiyor dün ise f tipi örğüte yapılan operasyonla ilğili ihsanoğluna sorulduğunda ne kadar üzüldüğünü belirtiyor peki hanği ihsanoğlu na inanacağız sormazlarmı adama bu üzüldüğün insanlar bu memleketde göz göre göre aydınlara yazarlara çizerlere tuzak kurarlarken erğenekon balyoz cacusluk diye sahde delillerle dosyalar hazırlarken insanların yaşamlarını yok ederlerken de acaba çıkıpda üzüntüsünü bildirmişmidir birde bilim adamı acaba ülkenin herhanği bi sorunuyla ilğili daha önce ne düşündüğü konularında bi çabası olmuşmudur olmuşda bizmi göremedik sonuşda ne kadar cilalarsanız cilalayın altdaki boyayı kapatamıyorsunuz yüce Atatürk ün dediği gibi türkiye cumhuriyeti şeyhler dervişler mürütler meczuplar ülkesi olamaz en hakikat ve en doğru tarikat medeniyet tarikatıdır o nedenledirki bizler medeniyet tarikatında durmaya devam edeceğiz anlaşılan sizlerin otobüsü medeniyet tarikatı izinden şimdilik çıkmış görünüyor bu yolculuğunuz sonunda maceranızın bittiğini gördüğünüz anda sizleri tekrar aramızda görmekden mutluluk duyaçağımızıda bilmenizi isteriz.sizlere şimdilik bayy bayyyyy

Yorumu oyla      17      5  
Ercan Erdoğan 23 Temmuz 2014 Çarşamba 13:09

Ah Hocam AH...biz öküzler olarak anlatamadık herhalde. Bu seçi kazanamayacağımızı 2 yıl önce bağırarak söylemiştik. Çünkü siz; biz den çok bizim anamıza avradımıza rıskımıza söven insanları getirdiniz makamının yanında baş tacı ettiniz. Bizde bunu onurumuza yediremedik Hocam. Duygu Batmaz Denen bir insanı oturttunuz yanı başınıza, ne dediysek olaz dedi.Çok örnek var ama nafile. Ondandır kayrımız ve kaybımız sevgili Hocam.

Yorumu oyla      12      4  
antalyalı 23 Temmuz 2014 Çarşamba 12:58

akaydın lütfen chp nin yakasından düşsün

Yorumu oyla      15      5  
23 Temmuz 2014 Çarşamba 12:35

eyvah akaydın bu işe girdiyse EkmeleddİN beyin işi zorlaşacak demektir. sevilmeyen insanlarla oy istenirmi ?

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kolpak: kadınlar plajı önemli bir ihtiyaç
KONYAALTI Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KONDER) Başkanı Durali Kolpak,
Kaykayla otobüs arkasında tehlikeli yolculuk
TÜRKİYE'de yaşanan trafik kazalarını en aza indirmek için projeler geliştirilirken, ...
Türkiye sujeti şampiyonası Antalya'da
TÜRKİYE Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Sujeti Şampiyonası'nın ...
 
Güneyde eğlence dolu bayram
RAMAZAN Bayramı nedeniyle Antalya'daki otelleri tercih eden tatilciler, ...
İngiliz genç intihar etti
ANTALYA'nın Kundu turizm bölgesinde bir otelde tatil yapan 24 yaşındaki ...
Başkanlar 'bağış' konusunda sır küpü
ANTALYA'da belediye başkanları partilerinin cumhurbaşkanı adaylarının ...
 
Kübalı dansçılar şovlarıyla büyüledi
SERİK'te hizmet veren Calista Otel'de düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan ...
Bayram şekeri tezgahlarda
RAMAZAN Bayramı'na sayılı günler kala fiyatı 6 liradan 40 liraya değişen ...
Engelliye de acımadılar
ANTALYA'da, televizyon reklamlarında gördüğü ve piyasa değeri bin liranın ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva