23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Generallerin affı; 'Gecikmiş ama doğru bir karar'
Generallerin affı; 'Gecikmiş ama doğru bir karar'
6 Kasım 2022 Pazar - 12:39

ANSİAD'ın tenis ödülleri sahiplerini buldu

ANSİAD ve ATİK iş birliğiyle düzenlenen ve 22 Ekim’de başlayan ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu

ANSİAD ın tenis ödülleri sahiplerini buldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK)’nün iş birliğinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 400 sporcunun katılımıyla 22 Ekim’de başlayan ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu.

Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK)’nde gerçekleştirilen törene, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Taylan Dikmen, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı & ANSİAD Üyesi Ahmet Öztürk, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şube Başkanı Gülsüm Kıldan, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı & ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Abdullah Erdoğan, Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) Başkanı Aykut Ege, ANSİAD üyesi iş insanları, ATİK üyeleri ve sporcular katılım sağladı.

Ödül töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akıncı, “Cumhuriyetimizin kazanımları sayesinde gerçekleştirdiğimiz turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza ve emeği geçen ANSİAD’ın değerli isimlerine ve iş birliği için ATİK’e teşekkür ediyorum. Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirme gururunu hep beraber yaşıyoruz, daha önceki yıllarda temennim uzun yıllar devam etmesiydi bunu gerçekleştiriyor olmak hepimiz için mutluluk verici” dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı & ANSİAD Üyesi Ahmet Öztürk (sağda)

100. YILDA ULUSAL TURNUVA

Turnuvanın önümüzdeki yıl Türkiye Tenis Federasyonu takvimine alınacağının müjdesini veren Başkan Akıncı, “Cumhuriyetimizin 100. yılında böylelikle ulusal boyuta da taşımış olacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 4 yıl önce attığımız tohumun filizlenmesine hep birlikte şahit oluyoruz” diye konuştu.Cumhuriyet adına düzenledikleri turnuvanın kendileri için bir onur olduğunu kaydeden Başkan Akıncı, “Cumhuriyetin 100. yılına ilerliyoruz, Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği ‘Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister’ sözlerinden yola çıkarak başarılı gençler yetiştirmek ve teşvik etmek için çalışacağız.Başarıyla mücadele eden sporcularımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Turnuvaya katkılarından dolayı ANSİAD Tenis Komitesi’ne teşekkür eden Başkan Akıncı, “Ödül alan tüm sporcularımızı kutluyor, katkı ve katılımları için herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ATİK VE SPONSORLARA TEŞEKKÜR

ANSİAD Başkanı Akın Akıncı, ANSİAD Cumhuriyet Turnuvası’nın 4 yıldan bu yana düzenlenmesinde desteği olan ANSİAD Üyesi & Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK) Başkanı Necmi Alpagot’a teşekkür plaketini takdim etti.ANSİAD 4. Cumhuriyet Turnuvası’nın gerçekleştirilmesinde verdiği desteklerden dolayı sponsor Topaylar Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve ANSİAD Üyesi İlhami Sancar Topay’a, ANSİAD Tenis Komitesi Başkanı İsmail Volkan tarafından plaket takdimi yapılırken,turnuvanın tamamlanmasında emeği geçen ATİK personelleri; Turnuva Direktörü Can Uryan, Başhakem Şükrü Kartal, Gözlemci Hakem İhsan Açar, Gözlemci ve Kule Hakemi Nermin Açar, Kule Hakemi Tahir Doğan, Turnuva Organizasyon Görevlisi Mustafa Gençer ve Sağlık Personeli Onur Can Yiğit’e hediyeleri ANSİAD Tenis Komitesi Üyesi Tayfur Ardıç tarafından takdim edildi. Ödül töreni, Acro Project’in sahne almasıyla son erdi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası Teşvik Kadınlar birincisi Simge Eşmedere & Teşvik Kadınlar ikincisi Ayşe Boztosun’a ödülleri ANSİAD geçmiş Dönem Başkanı Bekir Bülend Özsoy tarafından takdim edildi.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Gülsüm Kıldan, ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası Teşvik Erkekler birincisi Osman Nallı ve Teşvik Erkekler ikincisi Eyüp Emre Çetin’e ödüllerini takdim etti.

ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası Teşviküstü Kadınlar birincisi Gülden Şahin ve Teşviküstü Kadınlar ikincisi Cansu Şahan Balcı’ya ödülleri ANSİAD Üyesi Serkan Bahar tarafından takdim edildi.

ANSİAD Başkan Yardımcısı Dr. Rana Demirer, ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası Teşviküstü Erkekler birincisi Alp Dönmez ve Teşviküstü Erkekler ikincisi İlia Prokofev’e ödüllerini takdim etti.

ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası +18 Tek Kadınlar birincisi Deniz Tekdal ve +18 Tek Kadınlar ikincisi Serra Uslu’ya ödülleri ATSO Meclis Üyesi ve ANSİAD Üyesi Musa Taşkın tarafından takdim edildi.

YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege, ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası +18 Tek Erkekler birincisi Gökhan Mutlu ve +18 Tek Erkekler ikincisi Can Balcı’ya ödüllerini takdim etti.

ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası +30 Tek Erkekler birincisi Can Balcı ve +30 Tek Erkekler ikincisi Gökhan Mutlu’ya ödülleri ANSİAD Üyesi Erdal Başaran tarafından takdim edildi.

ANSİAD Dijital Dönüşüm Çalışma Masası Başkanı Ahmet Erdal, ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası +40 Tek Kadınlar birincisi Zahide Üren ve +40 Tek Kadınlar ikincisi Fatma Sayın’a ödüllerini takdim etti.

ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası +40 Tek Erkekler birincisi Serkan Yıldırım ödülü ANSİAD Üyesi İlhami Sancar Topay tarafından takdim edildi.

ANSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Alkandemir, ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası +50 Tek Erkekler birincisi Hüseyin Sagiof ve +50 Tek Erkekler ikincisi Kamuran Gündoğdu’ya ödüllerini takdim etti.

ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası +18 Çift Kadınlar birincileri Nurhayat Aydoğan, Tatiana Özel ve +18 Çift Kadınlar ikincileri Fatma Sayın, Galina Gudkova’ya ödülleri ANSİAD Başkan Yardımcısı Ercan Özbek tarafından takdim edildi.

ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Ergin Civan, ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası +18 Çift Erkekler birincileri Kamuran Gündoğdu, Taner Kara ve +18 Çift Erkekler ikincileri Şeref Elmalıoğlu, Deniz Yıldız’a ödüllerini takdim etti.

ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası Karışık Çiftler birincileri Fatma Sayın, Kamuran Gündoğdu ve Karışık Çiftler ikincileri Nurhayat Aydoğan, Deniz Yıldız ödülleri ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Hilmi Ünsal tarafından takdim edildi.

ATİK Başkanı & ANSİAD Üyesi Necmi Alpagot, ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası Master Çift Erkekler birincileri Gökberk Sarıtaş, Mert Naci Türker ve Master Çift Erkekler ikincileri Uğur Öz, Alper Okay Meryumoğlu’na ödüllerini takdim etti.

ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası +30 Master Yarı Finalisti Uğur Öz ve Cihan Erman Özcan’a ödülleri ANSİAD Şeref Üyesi Dinçer Kilit tarafından takdim edildi.

BAKSİFED Başkanı & ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Abdullah Erdoğan, ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası +30 Master – Tek Erkekler birincisi Mert Yusuf Arpak ve +30 Master – Tek Erkekler ikincisi Harun İsmail Çiftçi’ye ödüllerini takdim etti.

 

 
Kepez’den Antalya Şehir Hastanesine konforlu yollar
 
Gülşehir Haber İle Gündemi Herkesten Önce Takip Edin
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adem Asil tarih yazdı
TÜRKİYE'de cimnastiğin merkezi haline gelen İzmir'de yetişen sporculardan ...
Kınıkspor liderliği kaybetti
ANTALYA Süper Amatör Lig 1. Grup'ta oynanan maçta, Aksu temsilcisi Çakallıklıspor, ...
Muratpaşa'nın Sultanları'ndan rahat galibiyet
MURATPAŞA Belediyespor, Kadınlar Voleybol 1. Lig'inin 4'üncü hafta maçında ...
 
Demrespor galibiyete hasret
ANTALYA Süper Amatör Lig 1. Grup'ta oynanan maçta Demre Belediyespor, ...
Antalyaspor ilk kez 3 maç üst üste kazanmak istiyor
SÜPER Lig'de son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Fraport TAV Antalyaspor, ...
Fenerbahçe'nin 10 numarası Arda Güler tarihe geçti
Dinamo Kiev filelerini havalandırarak Fenerbahçe formasıyla Avrupa'daki ...
 
1000 bisiklet yarışçısı bekleniyor
UCI Nirvana Gran Fondo World Series Antalya Uluslararası Bisiklet Yarışması’nın ...
PFDK'dan 5 Süper Lig kulübüne para cezası
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Yukatel Kayserispor'a 112 bin, Adana ...
Alanyaspor'da olağanüstü genel kurul yapıldı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi.
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva